Mange spennende seilaktiviteter i 2022 - MELD DEG PÅ

Postet av Oslo Seilforening den 21. Feb 2022
Seilsesongen 2022 er i sikte og påmeldingssider med kurstilbud og aktiviteter er nå klare. Det er mye spennende som venter både barn, ungdommer og voksne i år. Les gjennom tilbudet og meld deg på ! 

Forhåpentligvis sees vi snart på sjøen igjen  :)


BARN og UNGDOM - aktiviteter på ukedager

(1) VANNSPORTKLUBBEN

Tilbud til alle seilinteresserte barn mellom 7 og 12 år. Vannsportklubben på mandager er rettet mest mot de som har seilerfaring fra før og er i alderen mellom 10 og 12 år. Onsdagsgruppen fokuserer mer på nybegynnere og de yngre barn, men uansett alder og ferdigheter kan du være med på en av dagene. Kurset inkluderer ekstra treningsdag med regattatrening på tirsdager og morsomme helgeaktivteter, blant annet mulighet til deltagelse i pinseleir.

(2) BRETTSEILGRUPPE

Brettseiling er kjempe spennende og det var gøy å følge gruppen i fjor! Brettseilgruppe på onsdager er foreningens tilbud til interesserte barn og ungdommer fra 8 år og oppover. 

(3) UNGDOMSGRUPPA

Ungdomsgruppa var svært populær i 2021 og er rettet mot ungdom i alderen 13 og 18 år. Foreningen har utvidet jolleparken med 3 nye RS FEVA. Her fokuserer vi på regattaseiling men prøver også forskjellig andre båter som 29er, RSQuest og Albin Express. Ekstra treningsdag på tirsdager med deltagelse i HH treningsregatta for joller og helgeaktivteter med overnatting (pinseleir, langdistanseseilas) tilbys.

(4) UNGDOMS EXPRESS (rekrutterings-Express)

Oslo Seilforeningens tre Albin Express kjølbåter kan brukes av ungdomslag med 4- 5 personer mellom 16 og 22 år. Båtene disponeres over en hel sesong. Dette er et fabelaktig tilbud for å utvikle sine seilferdigheter, både på regattabanen og/ eller på turseilas. Interesserte lag kan ta kontakt med foreningens idrettskoordinator.


I forkant av årets sesong inviteres alle barn- og ungdommer til to teorikurs om regattaseiling  09. og 23.mars. Foreningens regattasjef på tirsdagsseilasene, Bjørn Mørland Pedersen, er kursholder og gir en grunnleggende innføring i regattaseiling. Mer informasjon kommer.


BARN og UNGDOM - sommerkurs

(1) SOMMERLEIREN SEILGLEDE

Vår populær sommerleir avholdes 2022 i ukene 25, 26, 32 og 33 for barn mellom 7 og 12 år. Det blir lagt fokus på seilglede, sosialisering, hygge og masse moro og lek. Et god inntrykk får du i FILMEN fra fjorårets leir. Uke 26 er allerede fullbooket. 

(2) SEILCAMP FOR UNGDOM

Vi viderefører suksessen fra i fjor og tilbyr seilcamp 2022 både i ukene 25, 26 og 33 til ungdommer mellom 13 og 16 år. Ungdommene seiler i kjølbåt Albin Express og drar på overnattingstur en av dagene.


VOKSNE

(1) VOKSENSEILKURS

Oslo Seilforening gjentar den årlige suksessen med å holde voksenseilkurs i kjølbåt Albin Express. Dessverre er alle kursplasser allerede fulltegnet. Vi har utlyst en Instruktørstilling  og håper vi kan utvide vårt kurstilbud med ytterliggere kursplasser for både grunnleggende og viderekommende kurs. Mer informasjon kommer medio mars.

(2) BÅTPOOL - J/70, Express og RS Quest

Båtpoolen i OS er rettet mot både erfarne seilere som vil konkurrere på regattabanen og mindre erfarne seilere som ønsker å seile på fjorden i en av foreningens kjølbåter eller seiljoller. Ordningen sikter mot faste lag mellom 2 og 6 seilere (avhengig av båtstype) som vil trene enkelte dager eller en fast dag i uken i en halv eller hel sesong. Tilbudet skal friste spesielt ungdommer, unge voksne, studenter, de som deltok i voksenseilkurs tidligere og de som ikke vil eie seilbåt selv. Dette er en fabelaktig mulighet til å være aktiv i et seilmiljø!

(3) KAJAKK og SUP POOL

Foreningens 4 Kajakker og 6 SUP brett kan brukes gjennom hele sesongen for en overkommelig slant.

(4) TIRSDAGSSEILAS

Påmeldingssiden i Manage2Seil er åpnet opp. Sesongen åpnes med vårsamling 06.april og Bjørn Mørland Pedersen som foredragsholder. KickOff arrangeres 26.april og vårserien starter 3.mai.

(5) OS i SEILSPORTLIGAEN

OS seiler i 1.divisjon. Seilsportligaen omfatter 4 stevner og OS stiller med forskjellig lag i hvert av stevner. Mer informasjon publiseres i FB gruppen for interesserte lag.

(6) BJØRVIKASPRINTEN og KLUBBMESTERSKAP 

I 2022 arrangerer Oslo Seilforening Bjørvikasprinten 01.mai og Øyas Dag med Klubbmesterskap lørdag 21.mai. Påmeldingsside til regattaene åpnes 01. april.


AKTIVTETSKALENDER

Aktivitetskalender for seilsesongen 2022 finner du HER.


Spørsmål? 

Ta kontakt med idrettskoordinator Tilo Pfleger.
Epost: idrett@osloseilforening.no, mobil 954 43 873


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.