Høstsesongen starter 22.august - Bli med ut på sjøen å seile !

Postet av Oslo Seilforening den 18. Aug 2022Det har vært en fantastisk seilsommer i Oslo Seilforening! Vi har arrangert 4 uker med sommerleir og seilcamp hvor vi har hatt over 180 barn og ungdommer på besøk. 6 av våre ungdomsseiler reiste til Risør og deltok i RS FEVA NM helgen 12.-14.august, og mange voksenlag deltok med suksess i  EM og VM arrangementer. Stas! Dessuten var mange av våre medlemmer ute på sommerseilas og satt kursen mot Sverige, Skottland og andre eksotiske destinasjoner.

Nå setter vi fokus mot HØSTSESONG. Mandag 22.august starter alle ukentlige seilaktiviteter og tirsdagsregatta opp igjen og det er noe vi gleder oss til! Det er fremdeles noen ledige plasser med høstpris i flere av gruppene.

MELD DEG PÅ om du ikke har gjort det enda, vi sees på sjøen. :)


BARN og UNGDOM - aktiviteter på ukedager

(1) VANNSPORTKLUBBEN

Tilbud til alle seilinteresserte barn mellom 7 og 12 år. Vannsportklubben arrangeres både på mandager og onsdager kl.17:30.  Kurset inkluderer ekstra treningsdag med regattatrening på tirsdager og morsomme helgeaktivteter.

(2) BRETTSEILGRUPPE

Brettseiling har samlinger på onsdager kl.17:30 og er foreningens tilbud til interesserte barn og ungdommer fra 8 år og oppover. 

(3) UNGDOMSGRUPPA

Ungdomsgruppa er rettet mot ungdom i alderen 13 og 18 år og har treninger torsdag kl.17:30. Her fokuserer vi på regattaseiling men prøver også forskjellig andre båter som 29er, RSQuest og Albin Express. Ekstra treningsdag på tirsdager med deltagelse i HH treningsregatta for joller og helgeaktivteter inngår.


VOKSNE - aktiviteter og regatta 

(1) VOKSENSEILKURS

Oslo Seilforening tilbyr ny voksenseil med oppstart mandag 22.august kl.17:30. Her er det er noen få videregående kursplasser igjen. 

(2) TIRSDAGSSEILAS

Påmeldingssiden i Manage2Seil er åpnet. Første seilas av høstserien avholdes 23.august kl.18:00 med 5 etterfølgende tirsdager. Vi håper på enda flere deltagende båter enn i vårserien. Det er satt opp Debrief 30.08 og 13.09. og seilerfest etter siste seilas 27.september. 

(3) BÅTPOOL - J/70, Express og RS Quest

Båtpoolen i OS er rettet mot både erfarne seilere som vil konkurrere på regattabanen, og mindre erfarne seilere som ønsker å seile sosialt på fjorden i en av foreningens kjølbåter eller seiljoller. I ordningen  tilbys bruk av foreningens 3 Albin Express, 2 J/70 og 2 RS Quest. Dette er en fabelaktig mulighet til å være aktiv i et seilmiljø selv om man ikke ha egen båt!

(4) KAJAKK og SUP POOL

Foreningens 4 Kajakker og 5 SUP brett kan brukes gjennom hele sesongen for en overkommelig slant.


Spørsmål? 

Ta kontakt med idrettskoordinator Tilo Pfleger.
Epost: idrett@osloseilforening.no, mobil 954 43 873


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.