Ønsker du å bli seildommer eller arrangør i foreningen?

Postet av Oslo Seilforening den 6. Des 2013

Oslo- og Akershus seilkrets arrangerer Dommer II og Arrangør II kurs i januar/februar 2014. Vil du være med på dette, ta kontakt med Jan Petter på post@osloseilforening.no.

Til alle seilforeninger i OAS 

ARRANGØR II KURS - OSLO OG AKERSHUS SEILKRETS. 

OAS arrangerer Arrangør II kurs lørdag  01. og søndag 02.februar 2014 på KNS klubblokale, Huk aveny 1, Sal A. 

Eller:

DOMMER II KURS - OSLO OG AKERSHUS SEILKRETS. 

OAS arrangerer Dommer II kurs lørdag 25. og søndag 26. januar 2014 i KNS klubblokale, Huk aveny 1, Sal A.

Kurset starter kl. 09.00 og avsluttes kl. 17.00 begge dager. Det vil være til sammen 16 ”skoletimer” og pauser. 

Kurset er åpent for medlemmer av alle Kretsens foreninger som tilfredsstiller kravene til deltakelse. Kravene er at kandidaten har gjennomført NSF ”Dommer I/Arrangør I”-kurs eller tilsvarende. (Eller er erfaren seiler..)

Prisen for kurset er: kr. 1.000. pr. deltaker. Dette dekker instruktør, kursmanual, eksamen og diplom etter bestått kurs. (Dette betales av Oslo Seilforening mot at du er med og arrangerer eller dømmer kommende sesong)

Uteksaminerte dommere vil få gratis medlemskap i OAS Dommerlauget, Fra Dommerlauget vil man vil bli tildelt dommeroppdrag, man blir tilbudt faglig oppfølging og deltakelse i faglig nettverk. Det legges vekt på at første års dommere får oppdrag.

Påmelding: Gjøres gjennom egen forening til: Post@osloseilforeing.no innen den 8. januar 2014. Påmelding er bindende. 

Egen forening står for at påmeldte kandidater tilfredsstiller kravene til deltakelse. 

Betaling: Faktura sendes deltakers forening etter påmelding. Betaling pr. 15 dager 

Praktiske opplysninger: 

Ta med  REGELBOKEN(Kappseilingsreglene for 2013  2016), skrivesaker, matpakke og drikke.

 

Med vennlig hilsen 

Oslo & Akershus Seilkrets 

Marit Kuhle 

Kretssekretær OASDet er meldt sterk vind med stormkast i dag !

Postet av Oslo Seilforening den 5. Des 2013

Ettersom det er meldt sterk vind med stormkast i dag og i kveld, vil vi anmode alle om å se til båtene sine så fortøyninger, presenninger og annet er som det skal, både på forhånd og i etterkant av dette uværet.

Vi hadde et par sterke byger i forrige uke også, og noen presenninger etc takket for seg samt en av stokkene på E-brygga knakk ved utriggeren. Denne er nå reparert, og vi håper det går bedre denne gangen.

Vi vil videre også anmode alle om å ordne med løse fall etc som står og slår inn mot mastene, og støyer i havnen og overfor naboer.

Spenn fallene rundt salingshorn eller fest dem ute i sidevant, så blir det mye bedre for alle!Utsett av båter fra vinteropplag 22-24 april 2014

Postet av Oslo Seilforening den 2. Des 2013

Selv om snøen fortsatt ikke har kommet, har mange allerede spurt om når utsett fra vinteropplag blir neste år (pga. sen påske). Vi vil da sette ut båtene på ettermiddagene fra tirsdag 22 - torsdag 24 april, så vi kan ha vår dugnadshelg 26-27 april 2014.


Husk å søke om plass i havnen for neste sesong.

Postet av Oslo Seilforening den 28. Nov 2013

Det er igjen tid for å søke om plass i havnen for neste sesong, og alle må søke plass hvert år via dette skjema innen den 1/1-2014. Hovedtildelingen vil så gjøres i januar/februar 2014.


Representant til OAS styre.

Postet av Oslo Seilforening den 25. Nov 2013

Vi har blitt forespurt om å stille representant til styret i OAS, og lurer derfor på om det er noen som kunne tenke seg dette.

Hei alle seilforeninger i OAS-kretsen.

Sesongen 2013 er snart over og jeg tillater meg å spørre om det er noen av deres medlemmer som kunne tenke seg å ta et styreverv i OAS?

Styret har ca. 8 styremøter i løpet av høst/vinter og vår, bl.a. har vi Terminliste for kommende år, OAS Training Camp, KM o.a. som dukker opp, arbeidet blir fordelt på hele styret.

Styremøtene (inkl. 2 Ledermøter) er både interessante og hyggelige så vi håper at noen vil melde seg frivillig.

Har dere noen spørsmål i denne forbindelse så er det bare å kontakte meg.

Mvh Marit Kuhle

Kretssekretær OAS - tlf. 413 14492Ønsker du å jobbe som idrettskoordinator i foreningen?

Postet av Oslo Seilforening den 13. Nov 2013

Ettersom vår idrettskoordinator Gorm Søby har takket for seg etter to år, søker foreningen etter en ny person til denne stillingen.  Søknadsfrist 15/12-2013

Oslo Seilforening er nå på utkikk etter en ny medarbeider for å ta seg av koordineringen av foreningens forskjellige kurs-, trenings- og regattaaktiviteter.

Dette er en selvstendig stilling med mange varierte oppgaver, og det kreves at du er strukturert og kan ha mange baller i luften samtidig.

Du vil ha tett kontakt med foreningens daglige leder, trenere og arrangører, samt de idrettsansvarlige i styret.

Dette er en sesongbasert stilling med tilnærmet fulltidsstilling i månedene mai, juni, august og september, noe mer redusert i april og oktober, samt noe møte og planleggingsvirksomhet i vintermånedene.

Om du ønsker å være med på å videreutvikle Oslo Seilforening, og synes dette høres interessant ut; ta kontakt med daglig leder

Jan Petter Gamborg på telefon91791239 eller e-post: post@osloseilforening.noHøstens lagersalg hos Henri Lloyd starter 7/11-2013

Postet av Oslo Seilforening den 7. Nov 2013

Velkommen til høstens Henri Lloyd lagersalg.

Flott anledning til å kjøpe fine julegaver til deg selv og familien til gunstige priser.

ÅPNINGSTIDER
Torsdag 07.00 – 19.00
Fredag 10.00 – 17.00
Lørdag 10.00 – 16.00
Mandag 10.00 – 20.00
Tirsdag 10.00 – 20.00
Onsdag 10.00 – 20.00
Torsdag 10.00 – 20.00

STED
KJELSÅSVEIEN 160, TEL. 22 02 72 80

VI TAR KREDITTKORT    

 Premieutdeling for OAS cupen 2013

Postet av Oslo Seilforening den 5. Nov 2013

INVITASJON TIL PREMIEUTDELING FOR OAS CUP 2013:

Sted: BÆRUM SEILFORENING, SARBUVOLLEN, den 11. november på kl. 1830.OAS ønsker at flest mulig møter opp denne dagen, bl.a. så vil Per Moberg fra Bundefjorden SF. Fortelle om sin aktive seiling både hjemme samt i utlandet, alle har vel et aldri så lite ønske om en gang ”å seile med de store gutta”.

For å bli så god kreves det også av dere at dere trener mye, satser fritid og seiler mest mulig. I år hadde vi flere arrangement hvor vinden sviktet, og mange av dere har sittet timevis på land og ventet på VIND – dere var jo der for å seile regatta.

Det vil være fint om dere kunne si fra om dere har lyst til å komme, jeg tenker å servere pølser m/lompe og helst vil jo alle gjerne få minst en lompe hver.

Mvh Marit Kuhle
Kretssekretær OAS tlf. 413 14492Interaktive skjemaer virker ikke som de skal på vår side.

Postet av Oslo Seilforening den 4. Nov 2013

Dessverre har vi litt tekniske problemer med noen av lenkene til interaktive skjemaer etc, så disse virker p.t. ikke helt som de skal. Vi jobber med dette, og vil ha på plass nye løsninger så snart som mulig.


Bris vil ha din historie!

Postet av Oslo Seilforening den 23. Okt 2013

Vinterforberedelsene er på det nærmeste unnagjort eller i alle fall godt i gang for de fleste av oss. Vi er på full fart inn i mimrefasen over sesongen 2013.

Del dine minner med medlemmene! Send dem inn som bilder og tekst til Bris! Gjerne mye bilder med litt tekst, men litt mer omfattende beretninger ønskes selvsagt varmt velkommen. Husk navn på fotograf! Kappseilaser har naturlig nok særlig interesse, men også lange turer, korte turer, livet på øya, møter av festlig eller dramatisk art på havet og i havner, hvordan den nye båten funket, gastronomiske opplevelser eller hva det nå kan være av idyll eller dramatikk.

Brisredaktør John vil ha dine historier og dine bilder! Kom gjerne også med tips om andre medlemmers meritter!

Du kan bruke e-post john.fullman@nrk.no, sneglepost til foreningen, minnepinne lagt igjen på kontoret på øya eller du kan ta kontakt på 97702787 om du har en bedre idé til hvordan redaktøren kan få kloa i stoffet innen 11. november.Beste hilsen John


"Kor" er alle sangfuglene i foreningen?

Postet av Oslo Seilforening den 22. Okt 2013

Du trodde kanskje foreningen er slått helt av om vinteren? Langt ifra!

Seilerkoret «Vela vocalis» ble etablert i fjor, og nå starter korsesongen. Notene pakkes opp når seilene pakkes ned.

 

I OS eget kor lærer du å mestre noe sammen med andre du kanskje ikke kjenner fra før. Syngende seilere som du kan jobbe sammen med mot resultater om mål du kanskje ikke trodde det var mulig å oppnå. Alt med god overføringsverdi til trening som båtmannskaper. Kanskje seiler du etter hvert med OS-medlemmer du traff i Vela vocalis?

Koret har plass til nye medlemmer, og nå er det den beste tiden for å hive seg på.

Første øvelse var den 16. oktober på Cafe Abel på Ullevål, og øvelsene videre vil være 30/10, 13/11, 4/12, 18/12, 8/1, 22/1, 5/2, 26/2, 12/3, 19/3, 2/4, 16/4, 30/4.

Ønsker du å melde deg på og være med, kontakt Dagfin Simonsen på telefon 90155511 eller dasimon@online.noErik Berg og Rune Trondsen vant Vikingknarren i helgen

Postet av Oslo Seilforening den 14. Okt 2013

Gratulerer til Erik Berg og Rune Trondsen med seier i Vikingknarren som ble arrangert 14-15.september hos Bærum Seilforening. Erik Berg vant Vikingknarren som ble arrangert 14-15.september hos Bærum Seilforening. Det var tett i teten, men med jevne plasseringer i toppen hele helgen stakk Erik berg og Mannskap Rune Trondsen av med seieren, og det gjeve trofeet Vikingknarren. Vekslende vær og vind, men mye fine forhold i Vestfjorden. Martin Holter ble nummer to (med en svært unødvendig OCS å gremmes over), nummer tre ble Odd Gutteberg som får stadig bedre fart på O NOR 16. Resultater Vikingknarren 2013


OS Feva lag med sølv og bronsjemedalje i kretsmesterskapet!

Postet av Oslo Seilforening den 14. Okt 2013

Oslo Seilforening stilte med to lag, Emil Bauck Kroksnes og Arthur Torvund, og Daniel Andersen og Lars Andersen, i helgens Bærum Høstcup som også var kretsmesterskap i Oslo og Akershus Seilkrets.

Det var med 24 båter, og var således årets største Feva felt, med 4 båter mer enn i NM, og Emil og Arthur klarte en flott 2. plass og Daniel og Lars ett poeng bak på en 3. plass.

Vi gratulerer med strålende innsats og gleder oss til fortsettelsen neste sesong!

Mer info fra regattaen finner dere her:

http://www.feva.no/?p=1229Fjerning av joller på land/grusplassen på Lille Herbern innen søndag 6/10

Postet av Oslo Seilforening den 28. Sep 2013

Da nærmer sesongen seg dessverre slutten, og vi skal i gang med å ta opp båter til vinteropplag.

Dette begynner allerede mandag 7/10 på morgenen, og da må alle joller på grusplassen være fjernet, og eventuelt lagt inn i hagen.

(Innenfor de første trærne, ettersom vi også plasserer store båter på den første lille plassen mellom disse)

Alle må derfor fjerne sine joller fra grusplassen innen den 6/10, og dersom dette ikke blir gjort vil man bli tildelt et flyttegebyr på kr. 500,-Dette gjelder også gummijoller. Ettersom noen gummijoller ikke ble flyttet i fjor, og heller ikke ser ut til å ha blitt brukt i år, vil gummijoller som ligger igjen bli fjernet/kastet eller solgt på dugnaden til våren)Vi håper dere alle har hatt en fin sesong, og gleder oss allerede til neste år.Med vennlig hilsen

Jan PetterVelkommen til vinteropplag på Lille Herbern

Postet av Oslo Seilforening den 28. Sep 2013

Opptakslisten med havnelisten for boblehavnen er nå klar, og vi ber dere alle om å sjekke at dere har notert dere korrekt tid for opptak på land, eller korrekt plass for å ligge i boblehavnen.

Sjekk også hvorvidt dere har betalt avgiften, og om dette ikke er gjort må det gjøres snarest til foreningens konto 60010540081

Dere finner oppdatert liste her

Vinteropplag på land:

Om du skal ha båten opp på land på øya må du sørge for at krybben er i god stand, og klargjort i god tid i forveien.

Dette betyr at du må sjekke at alle deler er der, samt at alle strekkfisker etc. er smurt opp og fungerer som de skal.

Husk, det er deres eget ansvar at krybbene er godkjente og holder i forhold til eventuell forsikring etc.

Les ellers også foreningens havnereglement vedr. forsikring etc. Alle båter må ha gyldig forsikring.

Krybbene må også finnes frem og stilles på anvist sted før båten tas opp.

Båten skal gjøres klar og flyttes over slik at den ligger på slippbrygga til anvist tid.

Det er mulig å spyle av båten med foreningens høytrykksspyler, men det er kun satt av maks 10 minutter pr. båt til dette.


Boblehavn:

Boblehavnen blir gjort klar i uke 42, og skal være klar for å legge båtene i fra den 19/10.

Her er det fortsatt mange som ikke har betalt for boblehavnen, og dere bes gjøre dette snarest.

Husk å fortøye båten med godkjente avlastere på tauene.

Båtene bør pakkes inn så snø og is ikke blir liggende på båten og trykke denne ned, samt alle ventiler og skroggjennomføringer bør/skal lukkes i henhold til forsikringsselskapenes krav. (I fjor sank en båt i havnen pga. åpen skroggjennomføring.

Båtene må flyttes til sommerhavnplassen igjen senest 15. april 2014, da vår sommerhavn åpner igjen den 18. april.Vi sees.

Jan PetterØnsker du å bli forbundsdommer eller arrangør i foreningen?

Postet av Oslo Seilforening den 20. Sep 2013

NSF har nå satt opp et forbundsdommerkurs 19-20 oktober, og foreningen ønsker å utdanne flere dommere. Om du er Dommer II og ønsker å være med så meld deg på og si fra, så vil foreningen dekke kurskostnaden. Les mer her.


OAS søker etter potensielle styremedlemmer

Postet av Oslo Seilforening den 19. Sep 2013

Ønsker du å bli med OAS styre ved OAS neste kretstingsmøte i januar 2014?

Hei alle seilforeninger i OAS-kretsen.

Sesongen 2013 er snart over og jeg tillater meg å spørre om det er noen av deres medlemmer som kunne tenke seg å ta et styreverv i OAS?

Styret har ca. 8 styremøter i løpet av høst/vinter og vår, bl.a. har vi Terminliste for kommende år, OAS Training Camp, KM o.a. som dukker opp, arbeidet blir fordelt på hele styret.

Styremøtene (inkl. 2 Ledermøter) er både interessante og hyggelige så vi håper at noen vil melde seg frivillig.

Har dere noen spørsmål i denne forbindelse så er det bare å kontakte meg.

Mvh Marit Kuhle

Kretssekretær OAS - tlf. 413 14492Bli med på årets seilerfest under Mesternes Mester 12.oktober

Postet av Oslo Seilforening den 19. Sep 2013

NSF inviterer alle seilere i Norge til en stor seilerfest under Mesternes Mester finalen på Aker brygge 12. oktober på restaurant Onda.

Les og meld deg på her.Påmeldingsfristen til årets høstfest går ut i morgen torsdag 19/9

Postet av Oslo Seilforening den 18. Sep 2013

Det er så langt over 40 påmeldte deltakere, så dette blir årets store høydepunkt. Premieutdeling fra tirsdagsseilasene, god mat og drikke, "Rolf&Rolf" samt "Vela vocalis" kommer. Meld deg på nå, mens det fortsatt er noen plasser igjen.


Bypokalen Jr. er dessverre avlyst

Postet av Oslo Seilforening den 11. Sep 2013

Vi har dessverre av forskjellige grunner avlyst denne regattaen, men håper å komme tilbake med den neste år


Velkommen til Høstfest med premieutdeling fredag 27/9

Postet av Oslo Seilforening den 5. Sep 2013

Årets sesong med stor aktivitet, rekordmange startende på tirsdagsregattaer og 2 norgesmesterskap avsluttes med stor høstfest fredag 27/9.  


Team Asbjørg høst 2013

Postet av Oslo Seilforening den 4. Sep 2013

Her er litt info fra teamet, som nå også gjerne er med som mannskap på andre båter i regatta... For de som ikke vet det ennå er årets Team Asbjørg et ungdomsteam. Flesteparten av seilerne stammer fra ungdomsgruppa i foreningen i tillegg til et par utenfra. Seilernes alder spenner fra 14 år til 21 år og er både vært gutter og jenter. Dette lover bra både for expressklassens framtid, men også for at tilveksten av nye seilere og bidragsytere i foreningen er meget god. Til nå har 12 forskjellige ungdommer fått seilt Asbjørg enten i tirsdagsregattaer, Færderseilasen eller under Hankø Race week. Og det finnes ikke én regatta hvor det er mangel på mannskap om bord.

For mange er læringskurven bratt, både innen boathandling, men også innen regattaerfaring. Dette betyr at det begynner å bli et bra tilskudd expresseilere som gjerne stiller opp for de som har mangel på hender eller vekt en framtidig tirsdag.

Trenger du mannskap, ta kontakt:
Telefon: 40496759
Epost: erlend1501@gmail.com


Vi gratulerer Pollen og Kirkebø med seieren i F18 klassemesterskapet.

Postet av Oslo Seilforening den 3. Sep 2013

Årets NM i F18 samlet dessverre kun 19 deltagende båter, og ble således et klassemesterskap, Polle og Kirkeby viste styrke, og vant med en suveren serie og kun 1. plasser som tellende. Vi gratulerer! Les Seilmagasinets rapport om dette her.


Bli med på årets strandhugg lørdag 17 til søndag 18/8!

Postet av Oslo Seilforening den 13. Aug 2013

I uhøytidelig kappseilas med start fra fortøyd posisjon ved brygga på Lille Herbern, seiler vi førstkommende lørdag kl. 12.00 til Vollen i Asker.

Øvrige detaljer om seilasen gis på marinaen lørdag 17/8 før start.

Det er et friområde i Vollen hvor vi kan grille. Den er veldig fint om de som har smågriller tar med slike med brensel. Med mindre man ønsker restaurantmat, må all mat for hele oppholdet tas med av deltagerne selv.

Vi regner med at vær og vind er på vår side, slik at vi kan arrangere omvisning på Oslofjordmuseet kl. 16.00.

I Vollen venter en trygg og flott havn i form av Vollen Marina med det meste av fasiliteter. Om du vil sikre båten din havneplass fra lørdag til søndag, klikk her! Vi har ennå ikke helt detaljert oversikt over aktiviteter. Men den berømte Bringebærfestivalen er i full gang, det er tilgang på leiesykler og restaurantbesøk og vi er lovet bryggedans hele kvelden. Uansett blir det gjevt samvær med gode nye og gamle OS-venner på tur! Vi vil spesielt anbefale å besøke den nye Oslofjordmuseet som gir oss en gratis omvisning for dem som ønsker det. De har en stor historisk samling lystbåter og mye annet fint å se. Båtmiljøet i Vollen er og har i svært mange år vært et tyngdepunkt for utvikling og bruk av lystbåter av alle slag.

Meld deg på med det interaktive skjemaet under her!

Les mer om Vollen Handelssted.

Vi sees!

 Vi gratulerer Geir og Anne-Line med Sølv i Master NM i Snipe!

Postet av Oslo Seilforening den 12. Aug 2013

I helgen ble det arrangert Master NM i Snipe hos Bærum Seilforening, og OS var representert med en båt: Geir V. Svendsen og Anne-Line Sundal. De ledet etter første dags seiling, men andre dag ble Bigga (Birger Jansen) for sterk, og det endte med en flott sølvmedalje. Les Geirs egen rapport fra regattaen her.

Jippi, ropte Anne-Line fra kjelleren, jeg får på meg «Kræsj Pink» tøyet fra Match satsningen vår for 15 år siden. Jøss, tenkte jeg. Det er to barn og adskillige år siden det ble brukt sist? ..., men Anne-Line er slank og smidig og jeg visst at vi ville ha utbytte av alle hennes treningstimer på helsestudio.

Vi skulle seile NM i Master for Snipe og sist vi satt i en snipe (2001) vant vi senior NM, så jeg visst vi hadde noe som vi måtte lokke frem. Det å møte snipe klassen som har et fantastisk miljø på Snarøya er ikke så lett, de seiler hver onsdag og har mange gode seilere som bruker mye av fritiden sin på reiser til og fra mesterskap. I tillegg var det meldt lite vind som gjør det ganske «tricky» å seile i det området. ...., men hva gjør vel det, VI ELSKER SLIKE FORHOLD!!!

Med resultatene 2,1,2, ledet vi etter første dag. Vi hadde brukt, vindflerrene, strømmen og bølgene fra motorbåter som surret rundt aller best og var dermed i teten. Alt fungerte og vi var veldig fornøyde. Dag to var det meldt 0 vind så vi håpet på at det skulle bli i hvert fall en seilas slik at det ble et gyldig mesterskap, det ble det. Dyktig regattasjef skjøt igang umiddelbart og vi fikk tre flotte seilaser i 2 -5 sek/m. I den første var vi over linja og i tillegg til en 720 straff kom vi ut desidert sist av det 20 båt store feltet, men med vår båtfart og seiling klatret vi rett i tet og siktet inn mot andre plassen på siste lens. Da kom det dessverre en vinddreining som gjorde det umulig å komme lenger opp på listen og vi ble 4 etter «trikkekjøring» siste kryss. I den neste ble vi 2 og før den siste måtte vi vinne og ha «Bigga jansen» to båter bak oss for å vinne gull. En ikke umulig oppgave med tanke på min match race bakgrunn. Vi startet med å ligge i le av han og presse han og feltet over linja, noe som resulterte i at 6 båter gled over (inkludert Bigga). Arrangørene synes det ble for mange båter over og satte AP rett før start, det betydde at vi måtte starte på nytt. Denne gangen klarte han etter dyktig manøvrering å komme seg lenger ned på startlinja enn oss og fikk en god start. På toppmerket møttes vi igjen som 1 og 2 og han tok et le-slag på oss som resulterte i at vi måtte slå oss bort. Han fikk sine 10 meter og når avstanden fra oss ned til neste båt ble 30 meter så var det ikke mye håp. Vi vant da sølv med rekka 2,1,2,(5),2,2. I hvilket som annet mesterskap jeg har seilt har man vunnet overlegent med en slik serie, men ikke her. Vi hadde møtt en bedre seiler og gratulerer Birger Jansen/Lise Gehrken med seieren, men vi er veldig fornøyde med sølvet. Bronsen gikk til en gammel OS seiler Hege Berthelsen som seilte sammen med Johan Mejlender.

Nå er det bare å se fremover til NM i Express og NM i Match så får vi se hva det bringer.

Geir VictorVelkommen til NM for Formula 18

Postet av Oslo Seilforening den 1. Jul 2013

Oslo Seilforening har gleden av å invitere til Norgesmesterskap for F-18 helgen 31/8 - 1/9. Invitasjon/kunngjøring finner dere her på regattaens egen side.


Gratulerer til årets klubbmestere i OS.

Postet av Oslo Seilforening den 26. Jun 2013

Øyas dag med klubbmesterskap ble vel gjennomført på sankthansaften, og vi fikk kåret klubbmestere i 3 klasser.

I klassen RS Feva ble Astrid Emilie og Jan Petter årets klubbmestere, i klassen OSrating under 0,95 ble "Kismet" med Erik Berg vinnere, og i OS-rating over 0,95 vant MARI med Rønnaug og Einar Marthinussen. 

Den påfølgende sommerfesten på marinaen samlet over 70 deltakere, og ble også en suksess med underholdning fra foreningens eget kor "Vela Vocalis" og bål kl. 21:00

Vi gratulerer vinnerne!


OS Sommerleir 2013 er i gang!

Postet av Oslo Seilforening den 25. Jun 2013

I går var det første dagen i tidenes første Sommerleir for foreningens barn og unge på Lille Herbern. Det ble en kjempestart på uken med navneleker, kullseilingsis og masse bading.

Det er noen plasser igjen til Høstens Sommerleir, meld dere på til denne her.Da er OS vårserie over, og vi gratulerer vinnerne!

Postet av Oslo Seilforening den 20. Jun 2013

Det ble i år rekorddeltakelse i Expressklassen med 32 påmeldte Expresser, og vi gratulerer vinnerne Team -Hvergang) med seieren. Det var spenning til siste slutt, og kun 7 poeng som skilte mellom de 4 første plassene etter 15 seilaser...

I klassen for NorRating ble "Lilleulv" med Grete Valstad vinner med 8 båter i klassen.

Se resultatlistene her.NM Knarr

Postet av Oslo Seilforening den 18. Jun 2013


Med hele registeret av, vær servert på Langøyabanen ble det et strålende Knarr NM gjennomført med 8 regattaer helgen15-16 Juni. 

Med 21 båter på startlinja, ble dette Knarr NM nr. 60 i ubrutt rekke siden 1954.  

En verdig vinner ble kåret og vi gratulerer NilsPetter Haugfos med mannskap, fra Drammen Seilforening med det edleste metallet. 

Johan Hvide fra Bergens Seilforening fikk sølvet, mens bronsjen gikk til Martin Holter fra Færder Seilforening. 

Vi takker Knarr klubben for samarbeidet og ønsker dem velkommen tilbake til Oslo Seilforening og Lilleherbern, ved senere anledninger. 

Resultatene ligger ute ogkan sees herFølg NM for Knarr båter LIVE tracking her.

Postet av Oslo Seilforening den 15. Jun 2013

Da er NM for Knarr båter i gang, og dere kan følge regattaene LIVE med tracking samt se resultater på regattaens egen side her.


Velkommen til Øyas Dag 23. juni!

Postet av Oslo Seilforening den 14. Jun 2013

Yoga for morgenfugler, moro for unga, klubbmesterskap RS Feva, Klubbmesterskap kjølbåter og sommerfest på Marinaen, vi drar i gang Øyas dag på selveste St. Hans i år!

Dagens starter med ”Yoga for morgenfugler” kl 10 på moloen, men Ann Kristin Jørgensen, som bringer Yoga til OS-folket for tredje gang i år. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta, dette er kun en herlig strekk for å gi dagen en ekstra god start. Ingen påmelding, møt opp med løse klær tilpasset været + matte/ håndkle eller lignende!

Kl 11.00 er det skippermøte med praktisk informasjon og offisiell åpning av Øyas Dag, kaffe og vafler på Marinaen.

Kl 11.30 Basecamp for alle som ikke seiler mesterskap i RS Feva, aktiviteter for de minste, og jammen kommer Elias-båten likevel J. Voksne kan kaste seg med og prøve joller og kajakk. Rumperister og vannski er tilgjengelig for dem som er midt i mellom. Et team er på plass for å hjelpe.

Kl 11.30 Klubbmesterskap RS Feva, meld deg på HER, eller meld deg på skippermøte, Det skal være minst en junior under 18 år i båten. Seilasen går fra E-brygga eller nærliggende sted.

Kl 14.00 Klubbmesterskap kjølbåter. Starten går på Langøyenebanen, les seilingsbestemmelser og meld deg på HER.

Kl 12.30 Pølser på Marinaen

Kl 18.00 Midtsommerfest! Det serveres reker og skjell på Marinaen. Pris 150 for voksne, og kr 60 for barn under 16 år. Vi har reservemat for den som ikke spiser sjømat. Meld deg på og betal HER. Du tar med egen drikke. Det blir skattejakt for barna også i år, meld dem på her, så vi kan beregne ”skatten”!

Kl 21.00 Bålet tennes på Lunkeskjær!

Velkommen!

 

 Fredag 21. juni er det igjen klart for en lavskuldret regatta mellom øyene i indre Oslofjord!

Postet av Oslo Seilforening den 14. Jun 2013

Denne seilasen er lagt opp for "bryggeseilere" og turseilere, med enkel start, enkel bane og deltakelse som høyeste mål. Etter seilasen møtes vi til grilling på Marinaen (ta med egen mat og drikke), og premieutdelig.

Startskuddet går kl 18.00 utenfor Lille Herbern. Bli med!

Påmelding HER


Oslo Seilforening er glade for å invitere Knarr klassen til NM den 15. - 16. juni 2013

Postet av Oslo Seilforening den 30. Mai 2013

Nå er det kun få dager til NM i Knarr 15. juni. Vi sitrer av spenning i å skyte i gang dette arrangementet. Vi har vært i tett dialog med styret i Knarrklubben og laget et opplegg vi tror blir et av de bedre gjennomførte, være seg seiling, bane og sosialt.

Vi har lagt opp til å bruke ”Trac Trac” så tilskuere kan bivåne regattaen hjemme eller fra øya, gå inn her: http://www.tractrac.com/index.php?page=clubpage&id=19

Baneområdet vil ligge i Bundefjorden og regattakontoret på Lille Herbern.

Det vil bli seilt på pølsebaner, se diagram som vil bli offentliggjort i seilingsbestemmelsene.

Vi vil også arrangere en NM fest på Lille Herbern lørdag den 15. Alle seilere med følge oppfordres til å melde seg på denne festen.

Påmelding til arrangementet gjør du her.
Finansiering av prosjektet OS mot 2025

Postet av Oslo Seilforening den 28. Mai 2013

Foreningen jobber med fremtidige inntekter for å understøtte regulering og utbygging/oppgradering av bygningsmassen.

En av mulighetene for inntekter er sponsorrater knyttet til aktivitet, beliggenhet og idrett. Jeg er leder for en gruppe som skal jobbe frem en løsning i løpet av sommeren og høsten.

Jeg søker deg som har lyst til å bidra med tanker og ideer for å lage et konsept vi kan tilby profesjonelle sponsorer. Har du erfaring med denne type arbeid eller er kreativ, har du erfaring med markedsføring, kommunikasjon, events etc. vil du helt sikkert ha kompetanse vi trenger.

Dette er ikke et stort prosjekt, men en utvikling av ideer og presentasjonsmateriale som siden skal brukes for inn salg. Antar det blir 2-3 møter de neste 6 månedene og litt arbeid mellom møtene.

Ser frem til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen

Esben Keim, Formann Oslo Seilforening, esben@keim.noVelkommen til Kretsmesterskap for Albin Express

Postet av Oslo Seilforening den 24. Mai 2013

Oslo Seilforening arrangerer i år kretsmesterskap for Express, og dette gjøres tirsdag 28/5 og tirsdag 4/6. 
 
Selv om man er påmeldt tirsdagsregattaene, må man også melde seg på Kretsmesterskapet via regattaens egen side i SailRace systemet. Endelig er det klart !!

Postet av Oslo Seilforening den 22. Mai 2013

Som mange har fått med seg har vi slitt litt med å få søppelkontainer og sjenkebevilling på plass på Lille Herbern i år, men nå er begge deler endelig på plass! 
Da er det bare sol og varme som gjenstår, og etteren forsmak i helgen, så det kommer nok det snart også.. 
Velkommen til en hyggelig tur til Lille Herbern!


Knallstart for tirsdagsregattaene!

Postet av Oslo Seilforening den 14. Mai 2013

Det var en knallstart for årets tirsdagsregattaer med 19 Expresser og 4 NorRating båter til start. Nytt av året var også Trackingenheter ombord i båtene som gjør at man kan følge løpet underveis, og også spille det av i ettertid. Se både tracking og video fra årets første regatta på regattaens egen side her


Velkommen til THE RAID 2013

Postet av Oslo Seilforening den 22. Apr 2013


Oslo Seilforening inviterer til treningssamling med RAID regatta og baneseilas for RS Feva klassen 4-5 mai.

Arrangementet ble startet i 2011 og vi vil i år som tidligere gjennomføre en Raid regatta lørdag og baneseilas søndag.


Det blir lagt stor vekt på det sosiale for seilerne og Lille Herbern ønsker alle seilere i land for en morsom, lærerik og hyggelig helg.

Det blir i år lagt opp som en treningsleir, hvor vi sørger for mulighet for overnatting for de som ønsker dette.

Det vil være med trenere fra NSF som vil gå igjennom rigging og tips, samt lage et opplegg som gir bra treningsutbytte for deltakerne.

Startkontingent betales inn ved påmelding via regattaens egen påmeldingsside via Seilmagasinet

Påmeldingsfrist er 30.04 2013.

Meld dere på en litt anderledes seilhelg - Vi sees!Regelkveld med Marianne Middelthon 15/4 kl.18:00. Kappseilingsregler 2013-2016.

Postet av Oslo Seilforening den 9. Apr 2013

Marianne er Norges fremste internasjonale kappseilingdommer, og reiser verden rundt og dømmer regattaer. Hun sitter også i regelkomiten i ISAF.

Regelkvelden er lagt opp som en grunnleggende gjennomgang av kappseilingsreglene, og Marianne vil gjennomgå de viktigste reglene, med spesiell vekt på hva som har kommet av endringer i år med de nye kappseilingsreglene for 2013 - 2016

Prisen er satt til 300,- inkl regelbok  eller 150,- eks regelbok, som skal betales inn til Oslo Seilforenings konto: 60010540081 for at påmeldingen skal være gyldig.

Møt opp hos KNS, Huk aveny 1, mandag 15 april klokken 18, sal A

Meld deg på herSommerleiren Seilglede på Lille Herbern

Postet av Oslo Seilforening den 24. Mar 2013

Oslo Seilforening arrangerer i år sommerleir for barn i foreningen mellom 7 og 15 år.

Mer informasjon samt påmelding finner dere under fanen aktiviteter/sommerleir, eller ved å følge denne lenken.God Påske!

Postet av Oslo Seilforening den 22. Mar 2013

Vi vil ønske dere alle en riktig god påske, enten dere skal begynne å klargjøre båten eller til fjells for å gå på ski.

Kulda ser ut til å ikke ville slippe taket, og det er fortsatt endel is og isflak i havnen. Dette gjør at det kan være vanskelig å komme seg over med linejolla, så vi oppfordrer alle som skal ut og begynne med vårpussen å være ytterst forsiktige.

På grunn av kulda får vi dessverre heller ikke satt på vannet ute, men dersom vår vaktmester Vitaliy er på øya, kan dere antakelig få fylt opp bøtter eller dunker med vann hos ham i oppsynsmannsboligen.Sommerleir på Lille Herbern

Postet av Oslo Seilforening den 19. Mar 2013

Oslo Seilforening arrangerer også i år en sommerleir for alle barn og ungdommer i foreningen mellom 7 og 15 år. (om du ikke er medlem så går det greit å melde seg inn sammen med påmeldingen, kr. 200,- for et års medlemskap..)

23 juni 2014 starter første uke av årets sommerleirer, med skreddersydd opplegg fra våre egne trenere. Det vil bli fokusert på seilglede, sosialisering, hygge og masse lek og moro.

Det er i år satt opp tre uker med sommerleirer, og du kan melde deg på direkte ved å trykke på lenkene under: (ikke åpnet for påmelding ennå.)

Sommerleiren Seilglede 1, 23. - 27. juni

Sommerleiren Seilglede 2, 30. juni - 4. juli

Sommerleiren Seilglede 3, 11. - 15. august

Prisen er kr. 2500,- for en ukes sommerleir, fra kl. 09:00 og 16:00 mandag til fredag inkl. lunsj.

Det er begrenset antall plasser, så ”første mann til mølla” gjelder.

Meld dere på her, så vil dere få tilsendt ytterligere informasjon nærmere leirstart.

Det blir aktiviteter innen seiling, bading, konkurranser og sosialt samvær.

Oslo Seilforening disponerer egne båter og utstyr: Optimistjoller, RS Feva joller, 2-Krona, Kajakker, Kano og Rumperister, så her finnes det masse muligheter for å utfordre og utvikle seg selv, alt i trygge omgivelser med god støtte fra erfarne trenere og på barnas egne premisser.

Det blir seiling, motorbåtkjøring, vannski, wakeboard,rumperister, bading, trampoliner, roing, sjøvettsopplæring, roing, padling med mer.

Det vil være to hovedtrenere, og minimum 1 trener per 7 barn. Samtlige som er trenere hele uken vil være habile seilere med erfaring som både trenere og regattaseilere og hovedtrenere vil ha utdanning fra Norges Seilforbund.

Mer informasjon med pakkliste og huskeliste vil bli sendt til dere på mail etter mottatt påmelding og registrering.

Meld dere på

Vi gleder oss!Sjøen for alle med gratis inngang for alle damer fredag ettermiddag.

Postet av Oslo Seilforening den 14. Mar 2013

Gratis inngang for alle damer på årets "Sjøen for alle" messe fredag 15/3 etter kl. 16:00.

Messen er i år på Telenor Arena på Fornebu, og det meldes om bra publikumstilgang første dagen.

Damenes Aften….med gutta på slep

Vi inviterer til Damenes Aften på Sjøen for Alle fredag 15.mars på Telenor Arena. Alle damer unge som gamle vil få gratis inngang fra klokken 16.00.

Verdens eneste kvinnelige Formel 1 fører og artist Marit Strømøy og de inspirerende seilerne i Team Drømmen vil fortelle om deres erfaring og utfordringer som kvinner i mannsdominerte miljøer. Vi viser frem årets vår og sommermoter på catwalken mellom båtene. Moteshowet vil bli avsluttet med utlodning av noen produkter og du skal ikke se bort ifra at en eller annen kjendis dukker opp.

Program:
16.00: Gratis inngang for alle damer i alle aldre
17.00: Foredrag fra Team Drømmen og Marit Strømøy
18.00: Vi samles hos kokken for en forfriskning
18.30: Moteshow og gevinster 

-OS Hederstegn tildeles Bjørn Andersen!

Postet av Oslo Seilforening den 8. Mar 2013

Det er med stor glede at Oslo Seilforenings hederstegn tildeles vår kjære Bjørn Andersen.

Ettersom han for tiden er på cruise, ble tildelingen gjort på foreningens årsmøte i går, og selve overrekkelsen vil bli gjort ved en senere anledning.

Her er styrets begrunnelse for tildelingen:

 

•Han har hele tiden vært aktiv i foreningen, både som seiler i sin IF ”Caprifol”, og som forbundsdommer rundt om i forskjellige Norgesmesterskap og regattaer, og også i våre egne arrangement.
•Han har også representert OS i forskjellige fora som for eksempel Oslo& Akershus seilkrets og Dommerlauget og NSF domsutvalg
•Han er alltid positiv og hjelpsom, og en god representant for Oslo Seilforening som alltid sier ja og hjelper til.
•Han har vært medlem i foreningen siden 1988, og har således også 25 års jubileum i Oslo Seilforening i år.

Oslo Seilforening hederstegn tildeles Bjørn AndersenOS arrangerer regattakurs med Bjørn Mørland Pedersen

Postet av Oslo Seilforening den 4. Mar 2013

Vinteren er på hell, båtpussen starter rett rundt hjørnet og plutselig går startskuddet for sesongens første regatta: Bjørvikasprinten 1 mai.

I denne anledningen har vi gleden å invitere alle til et regattakurs med Bjørn Mørland Pedersen. 4 ganger totalt, fordelt på 2 kvelder i mars og 2 i april.

Program:

Dag 1 – 14 mars:

-       «Boathandling og rollefordeling ombord»

o   Fokus på effektiv rollefordeling ombord før, under og etter seilas

o   Boathandling – enkle grep for å forbedre boathandling

Dag 2 – 18 mars:

-       «Båtfart og trim»

o   Seil- og riggtrim

o   Vektfordeling ombord

o   Teknikk

Dag 3 – 8 april:

-       «Den vanskelige første kryssen – strategi og taktikk»

o   Forberedelser på banen før start

o   Startteknikker og taktikk

o   Do’s and don’ts på første kryss

Dag 4 – 16 april:

-       «Angripe eller forsvare – strategi og taktikk»

o   Hvordan beholde en ledelse

o   Hvordan angripe fra en utfordrerposisjon

o   Posisjonering på banen

 

Dato:  14.03, 18.03, 08.04 og 16.04

Sted:   KNS, Huk Aveny 1

Kl:      1800-2100

Pris:   400,- per stk eller 1000,- per båt (intill 5 stk)


Betaling ved oppmøte.

Påmelding her.Kong Harald blir med på OS tirsdagsseilaser utover våren.

Postet av Oslo Seilforening den 8. Feb 2013

Kong Harald og hans SIRA lag har valgt å trene med Express i Oslo Seilforenings tirsdagsseilaser frem til VM i 8mR i Helsinki 29. juli til 3. august.

Vi gleder oss veldig over at Kongen og hans menn har valgt å benytte våre tirsdagsseilaser for å få god trening frem til VM i 8mR i Helsinki.

Vi har allerede fått varsel om 4-5 andre team som også har anskaffet seg, eller er i ferd med å anskaffe seg Express og bli med utover våren, bl.a. en av Kongens utforderere i 8mr, "Team Carron", og "Express legenden" Arild Holt med besetning..

Her kan dere lese hva Seilmagasinet sier om Kongens deltakelse i Express:

http://www.seilmagasinet.no/id/39959

Vi sees til start!NSF Dommerseminar 2-3. mars 2013

Postet av Oslo Seilforening den 6. Feb 2013

Norges Seilforbunds Dommerutvalg ønsker velkommen til Dommerseminar 2-3. mars 2013 på Rica Hotell Gardermoen.

Seminaret er for både dommer II og dommer III, og tar for seg de nye kappseilingsreglene som har kommet, som du også får utdelt som deltaker.

Norges Seilforbunds Dommerutvalg ønsker velkommen til Dommerseminar 2-3. mars 2013.

Sted: Rica Hotell Gardermoen

Tidspunkt: lørdag kl. 11.00-18.00

søndag kl. 09.00-16.00

Målgruppe: Forbundsdommere, kretsdommere, interesserte arrangører og trenere.

Program: - Kappseilingsreglene 2013-16

- Nytt fra NSF

- Nytt fra ISAF

- Årets appeller

- Gruppeoppgaver

- Arbitration

- m.m.

Materiell: Alle deltakerne på seminaret vil få et eksemplar av Kappseilingsreglene 2013-16.

Autorisasjon: Seminaret gjelder som obligatorisk oppdatering for forbundsdommere/dommer III.

Påmelding: Påmelding på minidrett.no Har du problemer med påmeldingen så kontakt support på telefon 03615

Påmeldingsfrist 20. februar 2013.

Deltakeravgift:

NSF subsidierer i år dommerseminaret og deltakeravgiften er kr.1.200 pr. deltaker uavhengig om deltakeren overnatter eller ikke. Avgiften inkluderer i tillegg til overnatting frokost, to lunsjer og middag.Innkalling til OS årsmøte 7. mars 2013

Postet av Oslo Seilforening den 23. Jan 2013

Vi innkaller med dette til Oslo Seilforenings 127. ordinære årsmøte torsdag 7. mars 2013 kl. 19.00 hos KNS Sal A, Huk Aveny 1, 0287 Oslo. Full innkalling med årsberetning og regnskap finner dere i siste nr. av Bris, som også er sendt pr. post.

Innkalling til det 127. ordinære årsmøte i Oslo Seilforening

Tid: Torsdag 7. mars 2013 kl. 19.00

Sted: KNS, Sal A, Huk Aveny 1, 0287 Oslo

DAGSORDEN:

- Godkjenning av innkalling

- Valg av møteleder og referent

- Årsberetning og regnskap 2012

- Forslag til årsmøtet. Styrets + innkomne forslag som må være styret i hende senest 20. februar 2013

- Kontingenter og avgifter

- Budsjett 2013

- Valg

Forslag til styrekandidater kan sendes valgkommitéen ved:

Dag Sem, Ullernchausseen 114, 0284 Oslo, post@dagsem.no

Innsendte forslag vil bli lagt ut her senere.

Rett etter årsmøtet vil det bli avholdt medlemsmøte, med info om kommende sesong etc.

Styrets forslag til årsmøtet, om endring av styrets sammensetning og organisasjonsplan finner dere her,

Innsendt forslag  om avslutning av kollektivt abonnement på Seilmagasinet finner dere her.Vanskelige isforhold på Lille Herbern, vær forsiktige!

Postet av Oslo Seilforening den 18. Jan 2013

Isforholdene i Oslofjorden er nå litt vanskelige, og det er derfor for øyeblikket vanskelig/usikkert å komme seg ut på Lille Herbern. Linejollen er frosset fast, men isen er fortsatt ikke helt sikker å gå på, så ta forholdsregler om du må ut på øya. Inspeksjon i dag 21/1 viser at bobleanlegget går og alt er som det skal.


Dommer og arrangørkurs i mars.

Postet av Oslo Seilforening den 16. Jan 2013

OAS avholder i år også dommerkurs helgen 9.-10. mars og arrangørkurs helgen 16.-17. mars. Påmeldingsfristen er 30. januar til post@osloseilforening.no


Til alle seilforeninger i OAS

ARRANGØR II KURS - OSLO OG AKERSHUS SEILKRETS.
OAS arrangerer
Arrangør II kurs lørdag 16 og søndag 17. mars 2013 på KNS klubblokale, Huk aveny 1, Sal A.

Kurset starter kl. 09.00 og avsluttes kl. 17.00 begge dager. Det vil være til sammen 16 ”skoletimer” og pauser.
Kurset er åpent for medlemmer av alle Kretsens foreninger som tilfredsstiller kravene til deltakelse. Kravene er at kandidaten har gjennomført NSF ”Dommer I/Arrangør I”-kurs eller tilsvarende.(erfaring som seiler eller vært med på arrangementer i egen klubb)

DOMMER II KURS - OSLO OG AKERSHUS SEILKRETS.
OAS arrangerer
Dommer II kurs lørdag 9. og søndag 10. mars 2013 i KNS klubblokale,
Huk aveny 1, Sal A.

Kurset starter kl. 09.00 og slutter kl. 17.00 begge dager. Totalt 16 ”skoletimer” og pauser.
Kurset er åpent for medlemmer av alle Kretsens foreninger som tilfredsstiller kravene til deltakelse. Kravene er at kandidaten har gjennomført NSF ”Dommer I/Arrangør I”-kurs eller tilsvarende, dessuten at kandidaten har minimum 2 års relevant erfaring.

Prisen for kurset er: kr. 800.- pr deltaker. Dette dekker instruktørkostnader, kursmanual,
eksamen og diplom ved bestått kurs. Dette dekkes av Oslo Seilforening for våre medlemmer

Uteksaminerte dommere vil få gratis medlemskap i OAS Dommerlauget, Fra Dommerlauget vil man vil bli tildelt dommeroppdrag, man blir tilbudt faglig oppfølging og
deltakelse i faglig nettverk. Det legges vekt på at første års dommere får oppdrag.

Påmelding: Send din påmelding til post@osloseilforening.no innen den 30. januar, så meldes foreningens deltakere samlet på. (merk påmeldingen med "Dommerkurs" eller "Arrangørkurs" eller "begge" Påmelding er bindende.
Egen forening står for at påmeldte kandidater tilfredsstiller kravene til deltakelse

Betaling: Oslo Seilforening dekker kursavgiften, mot at deltakerne hjelper til med arrangementer i vår egen forening 1-2 ganger i sesongen.


Praktiske opplysninger:
Ta med DEN NYE Regelboken (Kappseilingsreglene for 2013 – 2016), skrivesaker, matpakke og drikke.
Kappseilingsreglene 2013 – 2016 kan kjøpes og hentes på Oslo Seilforenings vinterkontor hos KNS i Huk Aveny 1. Bestill denne sammen med din påmelding. (Denne kan også kjøpes i Idrettsbutikken, pris pr. stk. kr. 210.- + porto.
ref: http://www.Idrettsbutikken.no/Avdelinger/Produkter/Seiling.aspx)Virual Skipper 5

Postet av Oslo Seilforening den 8. Jan 2013

Virtual Skipper 5 - seiling på internett i OS.

Husk trening i kveld klokken 1900!

Da starter vi opp igjen etter finfin seiling i romjulen. Det blir satt opp et spill ikveld klokken 19 og så starter serien neste onsdag, altså den 16 januar. Server: "Oslo Seilforening" Passord "VS5OS"

Last ned programvaren her: http://uk.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/Virtual-Skipper-5-916-39.html

Da sees vi i kvellinga!Arrangørtreff 10.januar 2013

Postet av Oslo Seilforening den 4. Jan 2013

Arrangørtreff forinteresserte arrangører og medhjelpere for kommende sesong .

Viønsker i år å få satt opp en tidlig oversikt over personer som ønsker å bidrapå våre arrangementer kommende sesong.


Vi skal i 2013 arrangere flere regattaer og samlinger enn på mange år, og behøver derfor mye hjelp av våre frivillige medlemmer.

Av arrangement vi skal avholde kan nevnes: Bjørvikasprinten 1. mai, RS Feva raid 4-5 mai, NM for Knarr 14-16 juni, NM for Formula 18 31.aug-1.sept. med mer…

Fullstendig oppdatert aktivitetskalender finner du på våre hjemmesider.

Ønsker du å være med på laget, kan du sende en mail til post@osloseilforening.no

Arrangørtreffen blir på BeachClub på aker Brygge 10/1 kl. 19:00