Bjørvikasprinten 01.mai 2024

Postet av Oslo Seilforening den 20. Apr 2024

Oslo Seilforening har gleden av å invitere til den årlige Bjørvikasprinten med start og målpassering i Bjørvika, like utenfor Operahuset. 

Regatta arrangeres 01. mai, startsignal er planlagt kl.12:00.

foto: Hans Erik Lindbom/ 2019

Seilasen går på faste merker derfra, mellom øyene og inn i Bundefjorden, og så tilbake. En fin anledning til å få pusset støv av ferdigheter og utstyr. 

 

Det seiles i fire klasser:

NOR Rating

NOR Rating short handed

Albin Express

J/70

 

For mer info: Bjørvikasprinten 2024 - Manage2Seil

Vi sees på fjorden!


Facebook arrangement: https://www.facebook.com/events/1491735914715088/

Lurer du på noe og har spørsmål? 

Ta kontakt med idrettskoordinator Tilo Pfleger.
Epost: idrett@osloseilforening.no, mobil 954 43 873




Utsett av båter fra land neste helg 13.- 14. april - dugnad 20. og 21. april.

Postet av Oslo Seilforening den 5. Apr 2024

Image

Utsett av båter fra land neste helg 13.- 14. april - dugnad 20. og 21. april.

 

 

Da sier vi farvel til vinteren og håper gårsdagens snøfall var årets siste. Ifølge meteorologene skal sommeren komme nå til helgen med sol og varme opp til 15 grader :)

 

Vi begynner utsett av båter neste lørdag 13/4 kl. 10.00 og vil få satt ut flere av foreningens egne båter allerede i uken, så vi håper alle stiller opp tidlig så vi slipper å bli stående å vente. Utsettet tar normalt mellom 5 og 10 minutter pr. båt, så om alle er klare går det fort unna.

 

Alle båter på veien ut mot marinaen og den store opplagsplassen frem til svingen inn til restauranten og ved garderobene vil bli satt ut på lørdag. De resterende båtene på den innerste plassen mot restauranten vil bli satt ut på søndag 14/4 fra kl. 10.00

 

Det er viktig at krybber og presenningsstativ blir merket tydelig med navn og telefonnummer og ryddet skikkelig bort med en gang, og at alle tar med seg avfall hjem ettersom vi ikke har fått satt i  gang søppeltømmingen. 

Husk å dekke til og samle opp pussestøv og farlig avfall og lever inn dette. Plastrull for tildekking/oppsamling står i kajakkhuset.

 

Vi vil rydde frem alle krybber og opplagsstativ som i vinter har stått ubrukt bak kajakkhuset og toalettet og sette dette foran kajakkhuset og ved siden av garderoben mot restauranten.

Dette vil bli kastet på dugnaden dersom det ikke merkes tydelig med navn og telefonnummer og stables pent bak kajakkhuset igjen.

 

Sommerhavnen åpner samtidig som vi setter ut båter fra vinteropplaget på land lørdag 13. april, og de som har båter i boblehavn på øya må da flytte sin båt til sommerplassen senest denne helgen 5-6/4.

 

Vi vil forsøke å få satt på vann på bryggene i morgen, mens vann er allerede skrudd på toalettene og vannpostene på land ved herretoalett og kajakkhuset.

 

Dersom noen har litt ekstra tid så ser vi gjerne at dere rydder og plukker litt søppel/plast fra strendene eller rundt omkring.

 

Årets dugnad blir første helg etter utsettet, lørdag 20. og søndag 21. april  med start kl. 10.00 begge dager.

Det blir servert pølselunsj og dugnadsmiddag som vanlig, og er også i år mye vi skal ha gjort.

Mer info om dugnaden blir sendt ut nærmere, og håper å se dere der alle sammen :)

 

Årets tildeling av båtplasser er klar, og årets vaktprotokoll er lagt ut på våre hjemmesider under "Anlegg" og viser hvilke plasser og vakter de forskjellige skal ha. De som ønsker å bytte vakter må gjøre dette innbyrdes med andre i havnen og sende informasjon om dette til post@osloseilforening.no. Vi ber alle om å gå inn og notere seg når de skal gå vakt med en gang, så vi slipper å fakturere vaktgebyr kr. 2500,-

 

Dersom noen ikke ønsker å benytte seg av tildelt plass vil vi be om at dere informerer om dette så snart dere vet det, så vi kan tilby plassen videre til en på vår venteliste.

 

God båtpuss, vi sees på øya!

Tilo og Jan Petter