God jul med julegave fra Oslo Seilforening

Postet av Oslo Seilforening den 15. Des 2023

Vi vil ønske alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År med dette flotte førjulsbildet fra Lille Herbern.

Det har vært en fin sesong med fullt belegg på alle våre aktiviteter, og vi vil rette en stor takk til alle som har bidratt til dette.

Neste år vil vi ha enda mer aktivitet når vi også skal arrangere Norges Mesterskap for både Knarr klassen i juni og RS Feva klassen i august. Dette gleder vi oss veldig til, og trenger da enda flere frivillige som kan være med og skape "Spenning og Glede" på øya vår.

Vi har nå lagt ut en foreløpig aktivitetskalender på våre hjemmesider, så gå gjerne inn og noter deg datoer for ting du ønsker å være med på. Ta også gjerne kontakt dersom du lurer på noe.

Vi planlegger også noen vinteraktiviteter som vi kommer nærmere tilbake til, men vil også oppfordre alle til å benytte vinteren til fordypning og ny seilkunnskap - Foreningen trenger nye både dommere og arrangører, og det finnes mange spennende kurs i NSF Akademiet både på nett og Youtube kanal.

Som tidligere år har vi nå også åpnet opp for påmelding til foreningens seilkurs og sommerleirer så dere kan kjøpe dette som julegave til dere selv eller noen dere er glade i.

Sommerleir 7-12 år: https://www.osloseilforening.no/p/13836/sommerleiren-seilglede-barn-7-12

Seilcamp 13-17 år: https://www.osloseilforening.no/p/57565/seilcamp-for-ungdom-13-16

Voksenseilkurs: https://www.osloseilforening.no/p/48592/voksenseilkurs-i-express-og-j70

Vi har også vår egen foreningskolleksjon med Helly Hansen seiljakke og piquet skjorte til både gutter og jenter i alle aldre som kan kjøpes hos BestMarin på Skøyen.

Til slutt vil vi oppfordre alle som har båt i vinteropplag eller i boblehavn på øya til å sjekke sin båt av og til, særlig når det er mye vær - og har du ikke sendt inn havneskjema ennå for neste sesong så må dette gjøres innen nyttår !


Vi ønsker dere alle en riktig God Jul !

Tilo, Jan Petter og Styret i Oslo SeilforeningKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.