Oppstart av flerskrogsgruppa.

Postet av Oslo Seilforening den 3. Mai 2010

I går ettermiddag hadde vi årets første flerskrogsgruppe samling, i helt perfekte forhold! Det startet ganske rolig med lite vind men fint vær mens vi gikk igjennom teori og rigging på land, og så kom det en flott solgangsbris...

Årets første kullseiling (helt rundt!) sto Sveinung og jeg for, og kan vel ikke helt skryte av badetemperaturen ennå men dette var fort glemt der vi surfet rundt! Stein målte 13,1 knop på GPS’en sin…

Etter et par timer utpå begynte vi alle å bli litt frosne, og det var da godt å komme inn til en varm dusj og kaffe og annet på klubbrommet.

De som ikke var med på dette kan nå bare angre, for vi gikk alle hjem med et smil om munnen..

Neste onsdag er det igjen flerskrogsgruppe, selv om noen da seiler HH SkagenRace, og vi regner også da med flotte forhold.

Om du ønsker å være med i flerskrogsgruppa men fortsatt ikke har meldt deg på, så gjør det nå ved å følge denne lenken. Vi har i år innført en egenandel for å være med på kr. 500,- som skal betales inn til foreningens konto: 60010540081. Dette gjelder for hele året.

Vi sees!

Jan Petter

---------------------------------------------------------------

Foreningen har 2 stk. HobieCat 16 og en Formula 18 som stilles til disposisjon for gruppen. Vi har også 2 følgebåter som kan benyttes til instruksjon og bytting på vannet. Det er også trapezer til båtene, men man må selv ha våtdrakt og seilvester.

For å være med i flerskrogsgruppa må man være medlem i foreningen og betale en sesongavgift på kr. 500,- , For å kunne ta ut båtene selv må man bli sertifisert/godkjent av gruppens oppmenn, og kunne vise at man kan seile, kullseile og rette opp igjen båtene tilfredsstillende.

Fremmøte ferdig skiftet på Lille Herbern hver onsdag kl 17.30 (grilling fra kl. 17.00) avslutning ca kl 21.00 Interaktiv påmelding på nettsidene til OS, under aktiviteteter


Hilsen

Hans Jørgen Bauck jr (99330223) og Sveinung Torgersen (90982811)

Oppmenn Flerskrogsklubben
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.