Bli med på NM i Express!

Postet av Oslo Seilforening den 2. Aug 2012

I år arrangeres NM Express i Tønsberg seilforening på Fjærholmen, i seilavstand for Expresseilere fra Oslo. (Neste år blir det Vestlandet). Tønsberg Seilforening er kjent for fine og gode arrangementer, fine baner og bra opplegg, det kan vi nok forvente også i år. NM er årets høydepunkt, her er det plass for alle, mye sosialt og mye å lære.

Oslo Seilforening har nesten 20 Expresser registrert i vår medlemsmasse, vi er opp mot 20 båter på tirsdagsseilasene. Express er vår hovedsatsing på regattaseiling. For øyeblikket er det bare registrert 3 påmeldte båter fra foreningen, så kom igjen, meld dere på!!

Fristen for påmelding er om en uke 8. august kl 23.59. Du melder deg på her: http://www.seilmagasinet.no/?regatta=872


Transport
Det er mulig å seile båten til Tønsberg helgen før og evt. tilbake helgen etter NM. Foreningen vil kunne ordne med havneplass.

Det er mulig å få leie seg henger å trekke båten på, det er enkelt å ta båten opp på KNS og kran er tilgjengelig på brygga i Tønsberg Seilforening.

Flere planlegger å seile på torsdagskvelden med følgebåter, det kan være plass til flere Expresser på slep. Retur søndag ettermiddag. Oslo Seilforening ønsker å bidra til å få med flest mulig av foreningens seilere, så ta kontakt med formann Esben Keim om du ønsker slep, så gjør vi vårt beste for å få det til.

Boforhold

Man kan bo I egen båt, i en annen følgebåt, hos venner som bor lokalt eller på hotell.
Ved Tønsberg seilforening/ Fjærholmen er det også en campingplass. Her finnes hytter (7 stk) i tillegg til teltmuligheter samt dusj og toaletter. (Nøtterøy Familiecamping Fjærholmen AS)

Mannskap
Flere OS-seilere som ikke seiler Express ønsker å delta. enten som mannskap, eller med eget mannskap i lånt båt. Ta kontakt om dette kan bidra til at din båt også deltar i NM Express 2012.

Klargjøring av båt

For å delta må båten være klar, dette betyr at den er rengjort for ting som bremser den og at nødvendig utstyr i henhold til klassereglene er ombord (som de også skal være på tirsdagsseilasene og andre regattaer). OS vil arrangere felles løft og spyling i uken før NM (løft og spyling er kostnadsfri for OS medlemmer). Egen sak om dette kommer foreningens hjemmesider. Klasseregelen finner du på expressklubben.com.


Kontaktinfo

Esben Keim

Formann Oslo Seilforening

t. 915 17 500

esben@keim.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline