På tide å se til båten ute på Lille Herbern

Postet av Oslo Seilforening den 16. Jan 2007

Det har de siste dagene i perioder vært sterk vind, sjeldent mye til Oslo å være.  8-10 av presenningene på båter på land er blåst av og i boblehavnen er en utrigger var brukket og to bøyd.

 

Rapport fra Havnesjefen

Steinar Andersen

 

11. januar

”Onsdag formiddag ble jeg oppringt av Henrik S. som var på LH.  Han fortalte at en utrigger var brukket og to bøyd.  Han varslet flere og snart var han, Dagfin, Torbjørn, Svein Erik og jeg samlet der ute.  En utrigger mellom Dagfin og Torbjørns var brukket og det var noen riper på Dagfins båt.  En utrigger mellom Svein Erik og Henriks båt var bøyd og halvveis brukket.  De to nevnte utriggerne har vi tatt opp på brygga og erstattet med andre som vi har flyttet fra andre steder.  Ytterligere en utrigger er bøyd, men den ligger ikke inntil noen av båtene.  Denne står på vannet, og vi ser ingen grunn til å ta den opp ennå.


Jeg regner med at alle utriggerne kan repareres, og med litt forsterking er de bedre enn nye.  Alle har "gått" på samme stedet, like etter der støttearmene går inn på selve utriggeren.  Jeg kan nevne at samtlige av utriggerne på jobb hos meg (Havnepolitiet) røk på samme stedet i løpet av en vinter.  Alle ble sveiset sammen og forsterket, og har siden holdt.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det har de siste dagene i perioder vært sterk vind, sjeldent mye til Oslo å være.  Dagfin var nedom øya tirsdag og meldte da på mail at flere av presenningene på båter på land var blåst av, antydet 8 - 10.”   


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.