Hurra!!! Vi har blitt tildelt en million kroner fra Sparebankstiftelsen DNB til nytt klubbhus og servicebygg på Lille Herbern

Postet av Oslo Seilforening den 3. Jul 2024

Som mange kjenner til så jobber foreningens styre og prosjektgruppe for å fornye servicebygninger og nytt klubbhus på Lille Herbern.

Dette vil koste mange penger, og vi er derfor veldig glade for at Sparebankstiftelsen DNB har valgt å støtte vårt prosjekt med en million kroner !!!

Tusen hjertelig takk for denne støtten som vil hjelpe oss masse med finansieringen av dette prosjektet.

I tillegg til dette må vi selv også samle inn veldig mye penger for å kunne realisere disse planene, og vi har derfor også startet opp "micro-funding" med STØTTE appen som gjør at alle kan gi et lite bidrag hver for å få samlet inn penger til dette. 

Se vedlagte film (ca. 50 sek) og ta action! Mer info nederst i denne e-posten, men se filmen først.
LINK: https://hei.stotte.no/v/ob9li/?preview=true

Vi setter stor pris på alle våre medlemmer og er så takknemlige for den støtten vi mottar. Nå håper vi du griper muligheten til å gi din støtte digitalt gjennom den nyutviklede appen Støtte.

Appen gjør det mulig for alle som har Vipps gi et lite kronebeløp som går til klubben hver gang du bruker penger fra en valgt konto. I hvilken som helst butikk, helt automatisk! Det betyr at klubben får litt penger fra veldig mange – jevnt og trutt. Og det beste av alt – du merker det så vidt. Men for oss betyr det all verden for å kunne gi deg og alle våre medlemmer det aller beste tilbudet.

Du finner klubben vår (Oslo Seilforening) enkelt i appen, og vi har opprettet ulike formål du kan velge å støtte. Du bestemmer hvor mange kroner – f.eks. 2, 5 eller 10 – som du vil gi hver gang du betaler noe. Ja, du kan endre beløp eller sette på pause når som helst.

Last ned Støtte-appen og bli en verdsatt støttespiller du også! 
LINK: https://stotte.no/spre-budskapet

På forhånd TUSEN TAKK, det betyr enormt mye for både klubbens fremtid og alle barn og unge vi til daglig aktiviserer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.