OS Arrangørkurs for bøye-/startbåt - 11. juni 2024

Postet av Oslo Seilforening den 5. Jun 2024

Oslo Seilforening arrangerer Knarr NM 22.-23.juni, RS FEVA NM 16.-18.august og STUDENT NM i J/70 5.-6.oktober i 2024. Det er noe vi gleder oss veldig til! 

Foreningen har derfor behov for nye medlemmer i foreningens arrangørgjeng, særlig deg som vil hjelpe til at alle våre seilarrangementer blir utmerket gjennomført. Vi ønsker at deltagende seilere husker oss for et godt gjennomført arrangement og kommer med glede tilbake ved neste anledning.

Vi legger derfor opp til et ARRANGØRKURS intern i Oslo Seilforening for alle interesserte medlemmer. Det er veldig spennende og lærerik å kunne observere regattaseiling fra så nær hold, særlig i NM sammenheng med mange deltagende båter på banen. 


Regattasjef Bjørn Mørland-Pedersen og vår fast bøyebåtsjef Grete Valstad avholder kurs TIRSDAG 11.juni kl.18:00 til 20:00. 

Bjørn starter med ca.40min teori om grunnleggende regatta gjennomføring, flagg prosedyre, legging av bane mm.

Deretter avholder vi praktisk øvelse i foreningens RIBer hvor alle skal lære å legge ut bøyer, å kjøre dreg og ankertau opp og å få bøyene tilbake i båten. 


Kurs anbefales til alle som er interessert i regatta arrangering!  Både turseilere, regattaseilere (Express klassen !), foresatte til foreningens barn/ ungdommer og litt rustende arrangører er velkommen. 


PÅMELDING TIL KURS KAN DU TEGNE HER


Vi håper at kursopplegg er spennende for deg og ser frem til å se deg tirsdag 11.juni. kl.18 i Marinaen. VEL MØTT!

Med beste OS Seilerhilsen Grete, Bjørn og Tilo

__________________________________________________________________________
Ta kontakt med idrettskoordinator Tilo Pfleger ved spørsmål.
Epost: idrett@osloseilforening.no - mobil 954 43 873


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.