Velkommen til Øyas dag med klubbmesterskap lørdag 25.mai 2024

Postet av Oslo Seilforening den 10. Mai 2024


Som i alle år feirer vi Oslo Seilforening og Lille Herbern! Det blir klubbmesterskap for barn og ungdom og klubbmesterskap for voksne. Vi håper at mange båter stiller til start i de sportslige aktiviteter.

For store og små som ikke seiler klubbmesterskap vil det være hyggelige aktiviteter og samvær på land. Vi vil ha det gøy på og i vannet med skattejakt, makrame, seiljoller, Elias båt, SUP o.l.

På øya vil vi ha en kafe med mulighet for kjøp av pølser og burgere fra grillen, brus, vafler og kaffe. Vi vil også ha et bruktmarked med mulighet for kjøp og salg av brukte seilklær, våtdrakter, redningsvester mm. Ta med det som ikke lenger blir brukt og selg det til noen som trenger det. Der vil det også bli salg av foreningens egen kolleksjon av seilklær mm.

Og kanskje får vi besøk av Redningsselskapet eller politibåten i løpet av dagen med mindre de blir kalt ut på oppdrag.

Program:

Kl. 09:00 Flaggheis

Kl. 10:30 - 17:00 Klubbmesterskap

  • Kl.10:30 Skippermøtebarn- og ungdom
  • Kl.11:00 Skippermøte voksne/familieseilas
  • Kl.11:30-15:00 Barn- og ungdomsseilaser
  • Kl.12:00-15:00 Familieseilas
  • Kl.16:00 Premieutdeling og sosialt samvær

Kl. 12:00 – 15:00 «Miniseilcamp» med aktiviteter på øya for store og små som ikke seiler og mulighet for en tur med Elias båten. (Her trenger vi noen frivillige hjelpere :)

Kl. 11:00 – 17:00 Kafe og bruktmarked

Etter programmet og utover kvelden vil det være åpent for sosialt samvær og spontan grilling for de som ønsker det. Ta med egen grillmat og drikke. 

Påmelding:

For å ha en oversikt over hvor mange som kommer og hvor mye vi skal kjøpe inn av mat og drikke, hvor mange barn som skal være med på «Miniseilcamp» og aktiviteter på øya etc. ønsker vi en påmelding til arrangementet innen onsdag 22. mai.  Klubbmesterskap i seiling for voksne og junior har en egen link for påmelding så husk å melde deg på begge steder 

 

Påmelding til Øyas dag: Klikk her

Påmelding til klubbmesterskap i seiling for junior: Klikk her

Påmelding til klubbmesterskap i seiling for voksne: Klikk her - Kunngjøring og Seilingsbestemmelser er lagt ut i M2S.

Nettside for OS klubbmesterskap med kunngjøring og seilingsbestemmelser for junior: Klikk her


Vi trenger hjelp fra frivillige til å organisere aktiviteter for barna, å stå i kafeen / bruktmarkedet og organisere Elias båten, så ta gjerne en for laget og hjelp oss med diverse aktiviteter. Dette er også en fin anledning til å bli kjent med flere i foreningen.

Påmelding og å melde deg frivillig gjør du her.

Om du har noen spørsmål så ta gjerne kontakt med foreningens sekretariat.
 
 Vi sees på Øyas dag!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.