OS søker instruktør til voksenseilkurs på mandager

Postet av Oslo Seilforening den 22. Mar 2024

Oslo Seilforening søker instruktør 

til voksenseilkurs i Albin Express - grunnkurs og/eller viderekommende

Seilkurset avholdes på 6 mandager med 3 timer kurstid: 29.april, 06.mai, 13.mai, 27.mai, 03.juni og 10.juni, kursstart er kl. 18:00

Søknadsfrist er 07. april.

Oslo Seilforening opplever stor etterspørsel for voksenseilkurs i kjølbåt med Albin Express, både for grunnkurs og viderekommende kurs. 

Om våren 2024 er det behov for en instruktør til i grunnkurs på mandager, kurs avholdes både i Albin Express eller J/70. Det vil komme opp flere jobbmuligheter utover sesongen. Lønn for kursholder er kr 1100,- per kurskveld (3,5 timer).


På voksenseilkurs (grunnkurs) lærer kursdeltagere grunnleggende seilteknikk og regler for seiling og ferdsel på sjøen. Etter en kort teoridel, seiler 4 kursdeltager med en trener i samme båt. Det byttes på roller om bord slik at alle kursdeltager får prøvd seg på ulike oppgaver. Målet er at alle kursdeltager kan seile på egen hånd etter fullført kurs.


Viderekommende kurs tilbys i to nivåer og fokuserer på regattaseiling, båtfart, raske og gode manøvrere og optimal båthåndtering. Deltagelse i tirsdagsseilaser med ca. 20-30 Express på startlinjen er sterkt ønsket. Foreningens langsiktige mål er å minske terskelen til regattaseiling slik at seilerne etter fullført kurs vil delta i regattaer på egen hånd. 


 Kvalifikasjonskrav for instruktører:

- Alder: 16 år eller eldre

- Seilerfaring: god seilkunnskap i kjølbåt, helst regatta-erfaring i Albin Express. 

- båtførerbevis og gjerne trenerkurs/ -erfaring

- gode norskkunnskaper 

- Gode instruktør egenskaper, være positiv og ha god formidlingsevne

 


Ta kontakt hvis du er ut etter mer informasjon om kursprofil eller har ytterliggere spørsmål. Vi finner gode løsninger sammen med deg.

Søknad sendes til idrettskoordinator Tilo Pfleger innen 07.april.

Kontakt: idrett@osloseilforening.no - mobil 954 43 873

https://azure.content.bloc.net/froala/200000195/1377/2021/2/19/voksenseilkurs-1.jpg?autorotate=trueKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.