OS søker instruktør til voksenseilkurs

Postet av Oslo Seilforening den 18. Feb 2022

Oslo Seilforening søker instruktører 

til voksenseilkurs i Albin Express

Kurstilbud: grunnkurs og/eller viderekommende med regattadeltagelse 

Søknadsfrist er 09.mars 

 Oslo Seilforening opplever stor etterspørsel av voksenseilkurs i kjølbåt med Albin Express, både for grunnkurs og viderekommende kurs med regattadeltagelse. 

I tillegg ønsker OS å opprette et tilbud til foreningens ungdommer hvor de kan delta i tirsdagsseilas med en instruktør om bord.

Kursene avholdes i foreningens tre Albin Expresser. 

Grunnkurs avholdes på mandager, viderekommende kurs med deltagelse i tirsdagsseilas er planlagt på tirsdager. Siden kursene er sterkt etterspurt vurderer vi å utvide tilbudet til flere ukedager og / eller flere kurs på samme dag. 

Voksenseilkurs avholdes vanligvis over 6 kvelder på mandager kl. 18-21 med oppstart i mai og august. Lønn for kursholder er kr 1050,- per kurskveld (3,5 timer). 


På voksenseilkurs (grunnkurs) lærer kursdeltagere grunnleggende seilteknikk og regler for seiling og ferdsel på sjøen. Etter en kort teoridel, seiler 4 kursdeltager med en trener i samme båt. Det byttes på roller om bord slik at alle kursdeltager får prøvd seg på ulike oppgaver. Målet er at alle kursdeltager kan seile på egen hånd etter fullført kurs.


Viderekommende kurs fokuserer på regattaseiling, båtfart, raske og gode manøvrere og optimal båthåndtering. Deltagelse i tirsdagsseilaser med ca. 20-30 Express på startlinjen er sterkt ønsket: Foreningens langsiktige mål er å minske terskelen til regattaseiling slik at seilerne etter fullført kurs vil delta i regattaer på egen hånd

Viderekommende  kurs er et nytt tilbud som OS vil lansere i 2022, både for foreningens ungdommer og voksne medlemmer. 


 Kvalifikasjonskrav for instruktører:

- Alder:  16 år eller eldre

- Seilerfaring: god seilkunnskap i kjølbåt, helst regatta-erfaring i Albin Express. 

- båtførerbevis og gjerne trenerkurs/ -erfaring

- gode norskkunnskaper 

- Gode instruktør egenskaper, være positiv og ha god formidlingsevne

 
Vi oppfordrer interesserte til å søke selv om du har begrenset tid. Ta kontakt hvis du er ut etter mer informasjon om kursprofil eller har ytterliggere spørsmål. Vi finner gode løsninger sammen med deg.

  

Søknader sendes til idrettskoordinator Tilo Pfleger innen 09.mars.

Kontakt: idrett@osloseilforening.no - mobil 954 43 873

https://azure.content.bloc.net/froala/200000195/1377/2021/2/19/voksenseilkurs-1.jpg?autorotate=trueKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.