Referat fra Strandhugget 15-16/8

Postet av Oslo Seilforening den 12. Aug 2009

Årets strandhugg gikk til Sandspollen med start lørdag 15/8 kl. 10.00.

Årets strandhugg til Sandspollen.

Etter fjordårets suksess med regatta som innledning på vårt strandhugg, gjorde vi også dette i år, med start kl. 10.00 fra bryggen med seilene nede. Familien Hovland kom best ut av båsen, tett fulgt av Dag Sem, fam. Gamborg-Nielsen, Harald Hesselrot og Sissel Tove & co.

Det var pga. værmeldingen litt dårlig deltagelse ettersom det var spådd regn lørdag ettermiddag, men Alex med følge av Ken og Marie med flere hadde reist i forveien for å kappe land og sette opp gapahuk med stor presenning.

Det ble en morsom seilas utover, og ofte ombytte i teten pga. lite og skiftende vind.

Vi ble nødt til å avkorte regattaen ved Steilene, og båtene kom veldig samlet i mål. Årets vinner ble harald Hesselrot og Kine Lundhagen ombord i Hermine, en Maxi 999. Vi gratulerer!

Etter målgang åpnet himlens sluser seg, og vi fikk en våt tur ut til Sandspollen, hvor Alex hadde klart å kapre landfeste til alle, og gapahuken viste seg å holde mål.

Det ble kjørt vannski med ungdommene, som alle klarte dette med glans, og en delegasjon ble sendt på "Geocashing" til Sandspollens eneste sådanne.

Grillene ble fyrt opp og et herlig måltid ble inntatt før bål og marsmellows grilling ble satt igang mens regnet ga seg, og vi fikk en flott kveld.

Neste dag var det flott sønnavind, og alle fikk en flott seiltur tilbake til øya.

Vi gleder oss allerede til neste år!

JP

--------------------------------------------------

Invitasjon til Strandhugg til Sandspollen helgen 15 – 16 august.

Etter fjordårets suksess med regatta som innledning på vårt strandhugg, ønsker vi også i år å gi et litt sportslig preg ved å lage en litt spesiell regatta:

Start fra havnen (med seil nede, liggende til brygga) kl. 10.00 lørdag.(Motor kan kun benyttes frem til det nordre fyret utenfor innseilingen til øya.)

Målgang (man melder selv inn korrekt tid pr. SMS til 91791239) blir ved passering av linje mellom Sundbyholmene fyr, 59.43’54”N og grønn stake øst-sør-øst mot Håøyas nordre ende 59.43’44”Ø.

Det vil bli seilt i forhold til LYS handicap, og spesiell premiering blir holdt på kvelden. Det er mulig det blir arrangert en felles returseilas for de som ønsker dette.

Under oppholdet i Sandspollen vil vi sørge for griller og leirbål, men man må selv ha med seg mat og drikke. Vi vil også ta med en Zodiac følgebåt samt ”rumperister” og vannski for å få litt vannlek for store og små.

Om du ikke er påmeldt, så gjør dette nå ved å sende en mail til post@osloseilforening.no , inneholdende navn på båt, båttype, lystall, og mannskapsliste.

Man må ikke være med på regattaen for å være med på strandhugget, og motorbåter er også hjertelig velkommen.

Deltagelse er kostnadsfritt for foreningens medlemmer, så bli med… dette blir gøy!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.