Full fart på Lille Herbern fra mandag til torsdag

Postet av Oslo Seilforening den 6. Sep 2012

Alle aktivitetsgruppene er i full gang og melder om rekordstort oppmøte til høsten og være. Vær og vind har så til grader spilt pålag med oss denne høsten. Etter en litt laber sommer har endelig de gode seilforholdeneog badetemperaturen kommet til øya vår. 


Vannsportgruppa med over 25 barn og unge mandag ettermiddag, slår det alle tidligere bestenoteringer. Dette er utrolig morsomt med tanke på skolestart og andre aktiviteter som vi konkurrerer med på denne tiden av året.

Ungdomsgruppa som ledes av klubbens egenutviklede trenere melder og om fullt driv. Flere av våre ungdommer har sågar lånt båter i form av, Feva og 29er, på fritiden de dager det har blåst litt ekstra for å trene – Ubetalelig, fortsett slik!

Det er og fornøyelig og notere seg at OS stiller med hele 3 lag til helgens NorgesCup i Feva som arrangeres av Bærum Seilforening.

http://www.youtube.com/watch?v=kTR67WGxRWQ&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=2pwErLECKdo&feature=plcp

Flerskrogsgruppa har og meldt om økt interesse og rekruttering av nye medlemmer. Det er tydlig at høstens vind og vær har ført til at flere har fått føle på spenningen og gleden ved å koste på utover, 2 meter over vannspeilet i 20 knop!

Mye vind har det blåst på høstens tirdagsregattaer. En vind som har ført til at det har kokt både i ferdigheter og topplokk. Heldigvis har det ikke ført til noen personskader, kun noen materielle skader og ufrivillige dukkerter, det kan vi leve med. OS oppfordrer til å vise god seilskikk og seile litt mer varsom når det blåser smådjevler ute på banen.

http://www.youtube.com/watch?v=bmQBU6kuprs


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline