Mesternes Mester er i gang - et OS damelag er med

Postet av Tilo Pfleger den 13. Okt 2023

Mesternes Mester er i gang på Lysaker Brygge. Hele 42 lag er med i årets utgave, så det blir spennende å se hvem som stikker av med seieren og kongepokalen til slutt.

Det seiles både i dag og lørdag 14.10. i 14 J/70 båter. Kvalifiseringsrunder seiles innen kl.14:00 på lørdagen, finalrunder seiles fra ca. kl.15 til kl.18 på lørdagen. Deretter avrundes Mesterskapet med seilerfest og premieutdeling.
Norges Seilforbund har speaker på brygga, så ta gjerne turen innom Lysaker Brygge på lørdagen for å se spektakulær seiling. Det er meldt flott seilvær!

Oslo Seilforening sine NM vinnere Hedda Habrecht og Maja Leivsdatter i RS FEVA JENTER klassen stiller med et rent damelag! Express Seilere Camilla Foss Hasen og Nina Dirix støtter jentene med sin erfaring. Jentene veit at det blir en tøff konkurranse og vil først og fremst har det gøy i båten. Så blir det mye lærdom og alt annet kommer på banen underveis. Lykke til!


Hvordan du kan følge med?

Resulater og livetracking: SAP Sailing Analytics

Bilder av Mesternes Mester: FlickR

SEILmagasinet er også på plass og intervjuer seilerne underveis, så klikk deg inn på seilmagasinet.no for oppdateringer. 


HEIA OS!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.