Image

Kommende aktiviteter

 • 17

  Utsett av båter fra vinteropplag — Sat., 17. Apr, 09:00

  Utsett av båter fra vinteropplag gjøres mellom kl. 10:00 og 18:00 lørdag og søndag.

  På lørdagen blir alle båter på hovedplassen frem til svingen inn mot plassen foran restauranten og alle båter ut mot marinaen samt ved garderobene satt ut.

  Det settes opp en lapp på hvor siste båt som skal ut lørdag står som tidligere.  Vi ber vi dere om senest å bunnstoffe båten dagen før utsett, slik at vi ikke får vått bunnstoff på våre løftebånd, og videre på neste båt..

  Det er viktig at alle merker sine krybber og stativ med navn og telefonnummer og RYDDER DETTE BORT MED EN GANG BÅTEN ER SJØSATT og setter dette på anvist sted bak garderober eller kajakkhus.

  Kalender:
  Oslo Seilforening
  Når:
  Sat., 17. Apr, 09:00
  Les mer
 • Vannsport - Viderekommende
 • Ungdomsgruppa - opprigg
 • 24

  Dugnadshelg med strandryddedag — Sat., 24. Apr, 09:00

  HOLD AV DATOEN.
  Mer informasjon og oppgaveliste kommer.

  Oslo Seilforening har en god tradisjon med dugnad, og avholder foreningens vårdugnad den siste helgen i april hvert år. De senere år har vi hatt ca 150 - 160 personer med på dugnad, fordelt på lørdag og søndag. Dette har blitt årets beste dager på Lille Herbern.

  Her er stemningen alltid god, det er her du blir kjent med andre medlemmer og det er her den unike tilhørigheten skapes. Selve sjela i klubben oppstår og synliggjøres på disse dagene. Vårens dugnad setter i gang sesongen.

  Alle er alltid velkommen til å delta og vi har alltid oppgaver som skal løses. Alle deltagerne blir servert mat både lunsj og middag.

  Vel møtt!

  Kalender:
  Oslo Seilforening
  Når:
  Sat., 24. Apr, 09:00
  Les mer
 • Vannsport - Viderekommende
 • Voksenseilkurs i Express
Levert av IdrettenOnline