Kjølbåtgruppe Ungdom Oslo Seilforening

Oslo Seilforenings tilbud til alle seilinteresserte ungdommer mellom 14 og 20 år.

Kjølbåtgruppe Ungdom er et nytt prosjekt som skal bli fremtidens bindeledd mellom jolleseiling i ungdomsgruppe og kjølbåtseiling i voksenalder.

Tilbudet rettes til ungdommer og unge voksne mellom 14 og 20år som har seilerfaring i seiljoller fra før og som vil ha nye utfordringer i ny klassebåt.

Kjølbåtgruppa etableres høsten 2022 og seiler i kjølbåt J/70. Planen er at tilbudet utvides til seilsesong 2023 hvor ungdommer skal seile med og mot hverandre i foreningens to J/70 kjølbåter.

Det legges til rette til 4 treninger på tirsdager hvor ungdommene også kan delta i tirsdagsseilas.

Det siktes mot deltagelse i Seilsportliga for Ungdommer i Åsgårdstrand 01./02.oktober.

Kjølbåtgruppa seiler på tirsdager kl. 17.00 til 20.30. Datoene er 06.09. til 27.09.

En dyktig trener følger ungdommene opp både i J/70 og i følgebåt

Kurspris høstsesong: 800kr – Antall treninger: 4 høst

Innmelding til kjølbåtgruppa kan tegnes HER.

Epost: idrett@osloseilforening.no, mobil 954 43 873