Brettseilergruppa

Oslo Seilforening starter nå ny brettseilergruppe!

En av våre unge trenere, Amaia Nordang Fleischer, er aktiv brettseiler og hjelper til med å utvikle brettseilermiljø her i foreningen slik at våre fire seilbrett i foreningen endelig kan brukes ukentlig. Vi takker også foreningens medlem Henrik Grønhaug som støtter henne opp!

I år prøver vi å etablere en mindre gruppe brettseilere og har som målsetting å utvide tilbudet til neste sesong.

Brettseiling er kjempespennende! Som brettseiler hos oss lærer du å seile, mestre seilbrettet, komme til og fra bryggen alene og mye mer.

I høst starter vi opp med ny brettseilergruppe med inntil 6 deltagere.

Brettene passer godt fra 8 år og oppover.

Kurspris er 500 kr, og du må være medlem i foreningen for å delta.

Oppstart blir onsdag 09. september  klokka 17:30

Gruppa seiler deretter hver onsdag kl. 17.30 til 20.30. Datoene er 09.09. - 16.09. - 23.09.

Hva trenger du av utstyr:

• Seilvest
  • Våtdrakt og sko

Brett får du lånt av foreningen.

Påmelding til Brettseilergruppa høsten 2020

For å være med på brettseilergruppa må man være medlem i foreningen. Det kan gjøres HER, juniormedlemskap koster kr.210,-/år.

KORONA SMITTEVERN:

Vi følger myndighetenes råd og Norges seilforbundets retningslinjer:

Vi legger ekstra vekt på renhold og hygiene. Alt av utstyr vaskes godt før og etter bruk. Det anbefales at barna møter ferdig påkledd og har tilstrekkelig skift med seg.

Medlemmer i brettseilergruppa kan bruke forenings brett utenfor kurstider. Husk at foreningens idrettkoordinator skal kontaktes i forkant og utlån må være godkjent !
Lånt utstyr må spyles og vaskes godt før og etter bruk. Bøtte med vaskeutstyr står i kajakkhuset.

Epost: idrett@osloseilforening.no

Levert avIdrettenOnline