Bli medlem i Oslo Seilforening

Meld deg inn interaktivt ved å fylle ut dette skjemaet.

Etter innsending vil innbetalingsgiro bli tilsendt, og medlemskort bli synlig i foreningsappen etter betaling.
Foreningens app via IdrettenOnline kan lastes ned i Itunes og GooglePlay.
Medlemskort kan også hentes opp og skrives ut ved medlemmets innlogging på denne siden.

Medlemskap i foreningen koster kr. 1260,- pr. år for hovedmedlem. Vi har også en innmeldingsavgift det første året på kr. 500,- (kun hovedmedlemmer)

For Husstandsmedlemmer (i samme husstand som hovedmedlem) er kontingenten kr. 525,- pr. år, og som juniormedlem (inntil fylte 25 år i samme husstand) kr. 210,- (ingen innmeldingsavgift for familie og juniormedlem). Vi har også studentmedlemskap kr. 210,- ved fremvisning av gyldig studentbevis.

Som medlem i foreningen godtar du foreningens lover og kan du delta på alle regattaer som er underlagt Norges Seilforbund og selvsagt alle Oslo Seilforening regattaer. Du har mulighet til å delta på foreningens kurs og samlinger.

Alle som er medlem i foreningen får ansiennitet fra innmeldingsdatoen. Denne ansienniteten benyttes ved tildeling av havneplass i foreningen.

Medlemskapet løper frem til det sies opp skriftlig. Oppsigelsen må gjøres innen kontingentens forfall eller før 1.april for det angjeldende år.

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN SOM MEDLEM!