Rekrutterings-Express

Oppdatert november 2019

Oslo Seilforening har i over 15 år satset på Norges største kjølbåtklasse Albin Express. Dette har resultert i at vi i dag har over 20 Albin Express i havnen vår på Lille Herbern og flere aktive medlemmer med hjemmehavn i området. Foreningen har et tett og godt samarbeid med klasseklubben (Expressklubben.com).

Oslo Seilforening har egen start for Expressklassen på vår- og høstserien (tirsdagsregattaer) og på andre regattaer der det er mulig. Foreningen har også arrangert NM i Albin Express ved flere anledninger, blandt annet i 2014 med hele 109 båter på startlinjen.

For å sikre rekruttering i kjølbåt og til foreningen er det også tilrettelagt og tilbudt tre rekrutteringsbåter som nye lag kan søke om å få disponere på sesongbasis.

Dette har vært veldig attraktivt og skapt ytterligere engasjement og aktivitet i klassen og foreningen.

Ta kontakt med foreningen for mer informasjon om du eller dere har lyst til å prøve dere.