OS Vannsportklubben våren 2020 - utsatt oppstart

OS Vannsportklubben våren 2020 - utsatt oppstart


Tid


Sted

Vis kart

NB! på grunn av korona epidemien er vannsportklubben avlyst mandag 04.05. og starter mandag 11.05. :)


Vannsportklubben er foreningens tilbud til de yngste medlemmene. På vannsportklubben vil barna lære om seiling og båtliv, de vil få prøve seg ombord i en-manns og to-manns joller. Vannsportklubben er et lavterskel tilbud. Her skal det være enkelt å komme, være med, finne venner og ha det moro. Kostnadene for å ta del i tilbudet er svært lave og det kreves ikke annet enn at man har egen flytevest.


Foreldrene har her en sentral rolle og det forventes at alle som deltar også har med seg en voksen som sørger for trygghet, hjelp og støtte. Kurset ledes av en eller to trenere fra foreningen, og foreldrene hjelper til. Det er ikke noe krav om at foreldrene skal kunne noe om seiling.


Typiske aktiviteter som foregår på vannsportklubben er: 

  • Seiling med foreningens Optimist, RS Feva og RS Quest joller. 
  • Vannlek
  • Vannski og rumperister
  • Fremmøte ferdig skiftet på Lille Herbern hver kursdag kl 17.30 (felles grilling for alle med egen grillmat fra kl. 17.00) avslutning ca kl 20.30
  • Vannsportklubben er for barn fra 6 - 12 år 
  • Vårkurset holdes over 6 ganger med start første mandag i mai
  • Høstkurset holdes over 6 ganger med start i slutten av sommerferien.

Datoene vår 2020 (utsatt inntil videre): 04.05. - 11.05. - 18.05. - 25.05. - 08.06. - 15.06.


Målet for vannsportklubben er at barna skal lære seg å trives i og med vannet, lære litt om seiling og annen vannsport, og sikkerhet i forhold til båter og vann.


Klubben disponerer seilforeningens RS Feva, RS quest og Optimistjoller, følgebåter, vannski og rumperister, og vi holder til på foreningens marinabygg hvor vi også steker vafler, griller pølser, drikker saft og kaffe, eller tørker oss og får igjen varmen etter kalde bad.


For å være med i Vannsportklubben må man være medlem i foreningen, og betale en semesteravgift på kr. 500,- pr. vår eller høstsemester.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.