Innsending av havneskjema for sesongen 2008

Postet av Oslo Seilforening den 12. Nov 2007

Det er igjen tid for å sende inn havneskjema for neste sesong, og dette må gjøres av alle som ønsker plass i havnen, selv om man hadde plass i fjor. (Meld gjerne fra også om du ikke ønsker plass neste år, dersom du hadde plass i år)

Fyll ut dette interaktive skjema nå (senest innen 1/1-2008) så vil du være med på hovedtildelingen av havnen neste sesong.

Da er vinteren over oss, og de fleste båter er satt i opplag og pakket godt inn for vinteren. Dette betyr at planleggingen av neste års havn er i full gang, og det er derfor på tide å sende inn nytt havneskjema for 2008.

Det arbeides nå for å gjøre en omlegging av havnen, og vår A brygge ønskes fjernet, og C, D og Marinabryggen forlenget tilsvarende. Dette for at havnen skal være bedre egnet i forhold til sjøene fra hurtigbåtene etc. Dette vil i såfall medføre en "omdøping" av bryggene, samt at mange vil få nye plasser neste år.

Alle som har plass i havnen, eller som ønsker dette neste år må sende inn skjemaet. Ettersom dette er elektronisk så burde dette kunne gjøres raskt og enkelt for de fleste.

Det er viktig å melde fra om eventuell ny adresse / e-post eller telefonnummer, og dersom man har kjøpt / skal kjøpe ny båt, må korrekt bredde og dybde oppgis. Dersom man har samme båt som i år, holder det å krysse av for dette.

Skjemaet finner du på våre hjemmesider, eller ved å bruke denne lenken.

De som ikke har sendt inn skjema pr. 3/1-2008 er:

    

Brown Ian Charles
El Harrati Rachid
Friis Margrethe
Heiberg Iacob (død høst 2007)
Hesselroth Jan
Holst-Hammer Anne M.
Jacobsen Frode
Johansen Espen
Lie Jan Erik
Lindwall Niklas
Lunde Jardar
Meisingseth Siv
Nordmo Jørn
Rike / Treimo Jorunn
Valter Vitaliy
Øverland Dahl Magnus


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.