OS båt med 5 ungdommer reiser i dag på langtur til Karibien

Postet av Oslo Seilforening den 29. Aug 2021

OS båt med fem tjueåringer legger ut på seiltur til Karibien på søndag 29/8-21 ca kl 1800 fra Lille Herbern. 

Alle som er i havna er velkomne til å blåse i hornet som hilsen til de unge seilerne!

Båten er en Sigma 38 og heter Gaya. Seilerne er Håvard, Alexander, Herman, Eirik og Magnus. Seilturen kan følges på Instagram @go.gaia.go og går via Nordsjøen, Den engelske kanal, Biscaya til Kanariøyene og over Atlanterhavet til Karibien med retur via Azorene neste sommer.OS arrangerte vellykket Åpnet NM for IF-båt

Postet av Oslo Seilforening den 25. Aug 2021

Siste helg 21./22. august arrangerte Oslo Seilforening Åpent NM for IF-båt 2021 i strålende sommervær.  Selv hvis det blåste lite hele helgen fikk vi gjennomført 4 flott seilaser med mye spennende seiling på Langøyene regattabanen.

16 IF båter (3 OS båter) seilte om NM gull og seilere var svært fornøyd med vellykket arrangement, seilerprat på brygga, hyggelig velkomst i havn på Lille Herbern og festmiddag med IF-Klubbens 50 års markering i restauranten her på øya.

Oslo Seilforening gratulerer NOR 128 (Robert Bay og Kristen Thorp) til NM-gull, NOR 153 ( Trond Aasland, Fredrik Aasland og Kåre Kurås) til NM-sølv og OS-seilere Marius Mowe/ Eivind Nygaard til bronsemedaljen. 3 OS båter deltok i mesterskapet.

Fullstendige resultater finner du HER

Stor takk til alle IF-seilere og spennende seiling på banen og til arrangørstaben med 9 OS medlemmer rundt regattasjef Erik Berg og dommere Terje Brandt-Rasmussen, Jostein Holdhus og Espen Kuhle for fabelaktig arrangement og gjennomføring.

Vi gleder oss til at den kjempetrivelige IF-gjengen kommer tilbake til oss ved neste anledning.
Samme helgen har Christianssands Seilforening avholdt NM for Albin Express med 21 startende båter hvor 5 OS-båter var med.

Resultater NM Albin Express


Bilder IF-NM: Rune Trondsen, Hans Erik Lindbom og Kristen ThorpOppstart av høstsesong - noen ledige plasser i Vannsportklubben

Postet av Oslo Seilforening den 14. Aug 2021

Da er en fantastisk sommeren vel overstått og flere seilere har kost seg i sommervarmen til sjøs. 

Til uka starter vi i Oslo Seilforening med høstsesongen og vi gleder oss til å se mange aktive seilere igjen i våre ukentlige trenings- og regattagrupper.

Barn- og ungdomsaktiviteter starter mandag 16. august. Vi ønsker flere nye seilglade barn velkommen som fortsetter med seilingen etter en spennende uke med sommerleir eller seilcamp hos oss.

I Vannsportklubben på mandager og onsdager er det fremdeles noen ledige kursplasser. Her er det bare å melde seg på hvis du vil være med og du er selvsagt også velkommen til gratis prøvetrening.

LINK påmeldingsside vannsporklubben

Ta kontakt med idrettskoordinator Tilo Pfleger ved spørsmål. -  mobil 95 44 38 73, epost idrett@osloseilforening.noVoksenaktiviteter har allerede startet opp og vi hadde en flott første runde med TIRSDAGSREGATTA i uka med 35 deltagende båter. 

Voksenseilkurs i Express starter 23. august. Kurset er fulltegnet. Ta kontakt hvis du er interessert i seilkurs til et senere tidspunkt slik at vi kan informere deg direkte om nye kursopplegg.

Dessuten finnes det mange muligheter i båtpool i Oslo Seilforening. Sjekk nettsiden for mer informasjon.


Oslo Seilforening arrangerer Åpnet NM for IF-båt helgen 21./22. august og vi gleder oss til arrangement !


Vi håper å se deg ofte aktiv til sjøs, på øya eller til en god middag i restauranten og gleder oss til en spennende høst!