Nå kommer solen og restauranten åpner igjen !!!!

Postet av Oslo Seilforening den 26. Mai 2021

Hurraaa!!! Nå kommer endelig solen og varmen, og restauranten har fått lov til å åpne opp igjen!

Endelig kan restauranten nå åpne opp igjen, om enn med strenge korona restriksjoner.

I morgen, torsdag 27/5, åpnes dørene, og nytt av året er at de nå vil åpne kl. 12:00 hver dag slik at man også kan spise lunsj her. Stengetid / siste servering vil være kl. 22:00. Det er dessverre ikke mulig å reservere bord..

Det er imidlertid en del strenge krav som ALLE må rette seg etter (også medlemmer):

- ALLE må henvende seg til hovmester for tilvisning av bord, dette gjelder også på klubbrom/klubbterrasse.

- ALLE må benytte munnbind når man beveger seg på restauranten, både ute og inne

- Det er 1 meters avstandskrav alle veier, slik at man må sitte slik personalet henviser. (gjelder ikke egen kohort/husstand, men må avtales spesielt)

- Fergen vil kun kunne transportere 6 personer pr. tur for å opprettholde gjeldende avstandskrav.

- Husk også å vise medlemskort før bestilling dersom man ønsker medlemspriser.


Samtidig er det også meldt om strålende vær fremover gjennom helgen og ut i neste uke, så det kan sikkert fort bli lange køer og mye mennesker som skal ut på øya. Vi oppfordrer alle til å vise godt Korona-vett og følge gjeldende retningslinjer.


Øyas dag lørdag 5/6 vil vi gjennomføre barne- og ungdomsseilaser, og også sette opp en familieseilas. Nærmere info om dette med retningslinjer vil vi komme tilbake til. 


Vi kan dessverre ikke åpne opp Marinabygget eller grillene slik situasjonen er nå, men vi vil vurdere dette etter hvert som reglene åpner opp for det.

Det som gjelder nå for sammenkomster på offentlig sted er:

Sammenkomster utendørs på offentlig sted

Det er ikke tillatt å arrangere eller delta på private sammenkomster på offentlig sted utendørs der det er mer enn ti personer til stede. Det vil si tilfeller hvor det er avtalt at man skal møtes på offentlige steder som i parker, skogen, lekeplasser og lignende.


Med vennlig hilsen

Styret og administrasjonen.0 Kommentar

Vellykket Pinseleir i Oslo Seilforening

Postet av Oslo Seilforening den 23. Mai 2021


Pinselørdag avholdte Oslo Seilforening sitt eget pinseleir siden korona restriksjoner umuliggjorte deltagelse i Tønsberg i år.

I varierende vær møtet mange deltagere av alle barn- og ungdomsgruppene i foreningen opp. Trenere delte ut "Lille Herbern " skattekort og inviterte til rebusløp på land og til sjøs. Oppgaven var å finne bokstavene til et seilrelatert ord så rask som mulig. 

Etter en leterunde på land, rigget alle opp båtene og seilte ut for å plugge opp bokstavene som var festet til bøyer hvor enn mer og mer løyende vind stilte kreative seilutfordringer.

Så pakket vi ut den første av de 4 nye Optimistene og prøveseilte forpakningen. Ettermiddagen blir avrundet med pølser, vafler, is og premieutdeling.

Takk for en flott og morsom dag med engasjerte trenere som stilte opp! 


 


0 Kommentar

Velkommen til båtkortesje på 17.mai !

Postet av Oslo Seilforening den 12. Mai 2021

Foto: Erik Lindbom 

Det nærmer seg 17. mai og Oslo Seilforening vil i år som i fjor arrangere en båtkortesje!

Alle med båt er hjertelig velkomne til å delta. Bruk bjerkeris eller noe annet fint å pynte båten din med, sett opp flagget, ta på finstasen, og bli med!

Vi vil følge samme rute som i fjor med oppstart utenfor Hukodden, i Lysakerfjorden, klokken 13:15.  

Kanskje lurer du på hvorfor tidspunktet er så spesielt? Det har en spesiell grunn: selveste Kongeskipet Norge har varslet at de vil hilse båtkortesjen vår underveis! Kongefamilien vil være om bord og hilse oss når vi passerer med båtene våre. Hils gjerne Kongefamilien når dere passerer, men husk å holde en viss fremdrift, så det ikke stopper for mye opp bakover i toget!

Vi har vært så heldige å få noen klassiske treseilere til å lede kortesjen i år, og disse vil være lett synlige med en stor Oslo Seilforening -vimpel ombord!

Alle båter er hjertelig velkomne. Vi tar ikke noe værforbehold – dette vurderer du selv.

Lytt gjerne til kanal 72 underveis i kortesjen for eventuelle beskjeder.

Vi organiserer ikke rekkefølge på båtene, men oppfordrer alle til å holde rimelig avstand til hverandre – og å kjøre etter hverandre. Da blir vi en lang flott rekke som kan sees av mange rundt i hele området.

Sammen skaper vi glede og stolthet for båtlivet, nasjonaldagen og byen vår!

Hjertelig velkommen til store og små!


Lenke til arrangementets FaceBook gruppe med ytterligere informasjon finner du her: https://www.facebook.com/events/310568287130411

 

Rute for båtkortesjen 17. mai 2021, oppstart kl 13:15, avslutning ca kl 15:15.


.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline