God jul fra Oslo Seilforening - Sommerleir i julegave?

Postet av Oslo Seilforening den 22. Des 2020


Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig God jul og et Godt nytt år!

Som tidligere år har vi nå åpnet påmeldingen for Sommerleren Seilglede og Voksenseilkurs, så dersom du fortsatt mangler en gave til jul er det fortsatt mulig å gi bort en av de beste gavene man kan få!

Seilforeningens sekretariat har vinterstengt til over nyttår, men vi vil holde et oppsyn med havnen om og når dette eventuelt blir nødvendig.

Vi takker for et litt annerledes 2020, og gleder oss nå til 2021 som vi håper blir litt mer som normalt med mye aktivitet. 

Oppdatert aktivitetskalender med de fleste datoer for neste års aktiviteter finner dere nå på våre hjemmesider

Ta vare på hverandre og hold dere friske!

God jul ønskes dere alle av Oslo Seilforenings styre, Tilo og Jan Petter.




Da er det igjen tid for å søke plass i foreningens havn for neste sesong.

Postet av Oslo Seilforening den 3. Des 2020

Etter en litt annerledes sesong preget av avstandskrav, håndsprit og hygienekrav, har nå høsten helt klart ankommet Lille Herbern.

Mange båter er nå satt på land og tildekket, og boblehavnen er operativ og klar til å bli satt i drift. Det er ikke fullt så mange besøkende på øya nå, men allikevel en hel del som tar turen ut for å se til båten sin eller nyte den fine høstluften mellom høststormene og sluddbygene.

Dette betyr også at det igjen er tid for å sende inn årets havneskjema dersom du ønsker plass i havnen på Lille Herbern neste sesong.

Havneskjema må sendes inn av alle enten du hadde plass i år eller ikke, så vi får korrekt informasjon, og det må være sendt inn innen 1. januar 2021 for å være med i hovedtildelingen.

Havneskjemaet finner du her.

Vi ønsker dere alle en riktig fin adventstid.