Høringsuttalelse fra OS vedrørende Oslo Idrettskrets endring av retningslinjer for kommunal støtte

Postet av Oslo Seilforening den 21. Jan 2020

Oslo Idrettskrets er i gang med å endre retningslinjhene for tildeling av støtte til aktivitetsmidler fra Oslo Kommune. Dette gjelder den såkalte "hodestøtten" og også lokale aktivitetsmidler.

I forbindelse med dette har de sendt dette ut til høring blandt idrettsforeninger i Oslo.

Noen av innspillene i høringsutkastet vil kunne gjøre slik at seilforeninger og andre idretter som ikke er helårsidretter står i fare for å miste mye eller all støtte.

På bakgrunn av dette har styret i Oslo Seilforening sendt inn en høringsuttalelse hvor vi nevner på problemene rundt dette sett fra vår side.

Vi håper absolutt at vi kan få forståelse for våre syn og at også vår idrett er med i fordelingen også fremover.

Høringsutkastet fra OIK finner dere her

Høringsuttalelsen fra Oslo Seilforening finner dere her.

Bli med på Vinterserien - medlemskvelder sammen med KNS

Postet av Oslo Seilforening den 20. Jan 2020

Også i år arrangeres det vinterserie/medlemskvelder sammen med KNS, og nå er det til og med Gratis! (Med mulighet for å kjøpe vafler og kaffe også)

Første kveld er allerede onsdag 22. januar.

Påmelding til serien via Facebook arrangementet her, men det er også mulig å bare dukke opp.

Håper å se mange av dere der

God Jul og Godt Nytt År !!

Postet av Oslo Seilforening den 23. Des 2019

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Seilforeningens sekretariat har nå vinterstengt til over nyttår, men vi vil holde et oppsyn med havnen om og når dette eventuelt blir nødvendig.

Vi takker for et godt år 2019, og gleder oss til 2020 med mye aktivitet.

For de som fortsatt mangler en julegave så er påmeldingen til foreningens sommerleirer og voksenseilkurs åpne :)

God jul ønskes av Styret i foreningen og Fredrik og Jan Petter.

Utskifting av utriggere i havnen på Lille Herbern

Postet av Oslo Seilforening den 23. Des 2019

Utskifting av utriggere i havnen på Lille Herbern

Som de fleste av dere vet begynner mange av utriggerne i havnen vår å bli veldig gamle og slitne.

Styret har derfor vedtatt å skifte ut mesteparten av disse og det er hentet inn tilbud og vedtatt å skifte ut 110 av disse nå i vinter.

Dette gjelder alle utriggerne på vår A-og B- brygge, alle de innerste på vår C-brygge (frem til de doble båsene på ytterste del), og de fleste på innerste del på D-brygga samt på utsiden av E-brygga(Her vil noen av de beste flyttes/byttes ut med noen innover).

Arbeidet skal gjøres i vinter og forventes klart innen påske.

(De båter som ligger i boblehavn på plasser som skal skiftes ut får vi finne en løsning på når vi nærmer oss).

Dette betyr at dersom det er noen som har fortøyninger liggende på utriggerne sine eller polstret utriggerne så må dette fjernes snarest, da dette ellers vil bli borte i skiftingen når de gamle utriggerne fjernes.

(Det står i våre havneregler pkt.9 at disse skal fjernes etter hver sesong.)

Det ligger linejolle ute som man kan trekke seg over til øya med dersom man skal ut og se til båtene sine eller fjerne dette.

Vi gleder oss til å få nye flotte utriggere i havnen, og beklager eventuelt ekstraarbeid dette måtte medføre.

Vil samtidig ønske dere alle en riktig god jul.

Jan Petter Gamborg

Oslo Seilforening

Oslo Seilforening søker ny idretts-og driftskoordinator.

Postet av Oslo Seilforening den 12. Des 2019

Fredrik, vår nåværende Idretts- og driftskoordinator har valgt å takke for seg hos oss og er på vei over i en ny jobb,

Dette gjør at vi nå må ut og finne en ny medarbeider.

Foreningen har derfor lagt ut en stillingsannonse på Finn.no og håper at alle kan hjelpe oss å spre denne i denne så vi kan finne den beste kandidaten til stillingen.

Søknadsfristen er satt til 5. januar 2020, og tiltredelse så snart som mulig.